İ7 işlemci alınır mı?

ben i7'yi mi diyorum peki? zaten başlık bile yanlış. kim yapıyorsa haklı
i3-8350K işlemcisinden i7-8700 işlemcisine geçişte, genel sistem performansında belirgin bir artış beklenebilir. i3-8350K, dört çekirdek ve dört iş parçacığı sunarken, i7-8700 modeli altı çekirdek ve on iki iş parçacığı ile çok daha güçlü bir çoklu görev performansı sağlar. Bu geçiş, özellikle aynı anda birden fazla uygulamanın çalıştığı senaryolarda ve çok çekirdek kullanımını destekleyen yazılımlarda avantaj yaratır. Ayrıca, i7-8700’ün daha yüksek önbellek kapasitesi ve Turbo Boost teknolojisi sayesinde, tek çekirdek performansı da birçok durumda i3-8350K’ya kıyasla daha verimli çalışır. Oyunlarda, işlemci kaynaklı darboğazların azaldığı ve daha kararlı bir kare hızı elde edildiği gözlemlenebilir. Genel olarak, i7-8700’e geçiş, hem günlük kullanım hem de işlemciye yük bindiren uygulamalar açısından hissedilir düzeyde bir iyileşme sağlar.

ben i7'yi mi diyorum peki? zaten başlık bile yanlış. kim yapıyorsa haklı
Konuyla çok alakası olmamasına rağmen kıyas için i3ün modelini de sordular yazdım konuyu okursanız görürsünüz, konuya verecek cevabınız yoksa böyle şeylerle konuyu bölmenin amacı ne anlamıyorum.

Konuyla çok alakası olmamasına rağmen kıyas için i3ün modelini de sordular yazdım konuyu okursanız görürsünüz, konuya verecek cevabınız yoksa böyle şeylerle konuyu bölmenin amacı ne anlamıyorum.
hocam sen onları boşver, 3000 tlyi pazarlikla 2500 e falan düşürüp i7 ye geçiş yap. hem anakartin çok sağlam, illa yeni nesile geciceksin diye z serisinden h serisine düşmeye gerek yok.

evet, modelini yazmışlar; olmayan bir işlemciyi yazmışsın

hocam sen onları boşver, 3000 tlyi pazarlikla 2500 e falan düşürüp i7 ye geçiş yap. hem anakartin çok sağlam, illa yeni nesile geciceksin diye z serisinden h serisine düşmeye gerek yok.
Sağolun, peki sizce K serisi ilanlarda düşük fiyat kovalasam değer mi 8700 alıp 8700K ya da 9700K almadığıma pişman olur muyum sizce? Şuanki ilanlarda K serileri aşırı pahalı ama biraz bekleyip düşüğe satan olur mı diye bekleyebilirim aslında.

Sağolun, peki sizce K serisi ilanlarda düşük fiyat kovalasam değer mi 8700 alıp 8700K ya da 9700K almadığıma pişman olur muyum sizce? Şuanki ilanlarda K serileri aşırı pahalı ama biraz bekleyip düşüğe satan olur mı diye bekleyebilirim aslında.
overclock yapmayacaksan gerek yok bence, 8700 ile 8700k arasında 0.1ghz fark dışında başka bir fark bulunmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,622
Üyeler
183,314
Son üye
aliseny
Geri