MCHOSE yeni ekipmanlar gaming.gen.tr de satışta😮

Mchose g75 pro tofu aldım sizce iyi yapmış mıyım?

Dolby atmos indirip setup edince otomatik kuruluyor diye biliyorum ordan ek bir ayara gerek olmuyordu sanki
silip tekrar kurmayı deneyebilirim ama görmüyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Mouse arasında kaldım L7 Ultra, L7 Pro ve A5 Ultra. L7 Pro aralarındaki en F/P olan mouse gibi geldi bana hangisini önerirsiniz
tutuş şekline göre alabilirsin l7 ultra biraz daha ağır mouse l7 proya göre gecikme testleri de bir tık daha iyi ama aradaki farkı anlamazsın hiçbiri üzmez l7 ultra öneririm

silip tekrar kurmayı deneyebilirim ama görmüyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tutuş şekline göre alabilirsin l7 ultra biraz daha ağır mouse l7 proya göre gecikme testleri de bir tık daha iyi ama aradaki farkı anlamazsın hiçbiri üzmez l7 ultra öneririm
Aradaki 400-500 Lira değmez gibi geldi bana sanki öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum markayı çok sevdim bugün G75 Pro geldi aşırı şekilde memnun kaldım markadan.

Jet75 almayi dusunuyorum. Wraith w60 ve Fgg mad68 la arasinda kaldim. fiyat farki ve turkiyede daha bilindik olduklari icin.Ayrica gecikme degerleri arasindaki farklari da merak ediyorum. Jet75 deneyen, oneren var mi? Hangisini almaliyim?

Jet75 almayi dusunuyorum. Wraith w60 ve Fgg mad68 la arasinda kaldim. fiyat farki ve turkiyede daha bilindik olduklari icin.Ayrica gecikme degerleri arasindaki farklari da merak ediyorum. Jet75 deneyen, oneren var mi? Hangisini almaliyim?

w60 modelinin gecikme testi yok. Çinli bir youtube kanalında mad68 4.6khz scan rate veriyor gecikme süreleri videoda yanlış hatırlamıyorsam 0.3ms press 0.4mm release falandı ace68 air modelinde yanlış hatırlamıyorsam 40khz falan 0.13ms press 0.14ms release gecikmesi var jet75 ondan bir tık fazlaydı ama madlions modelinden daha iyi. w60 modelinin pcbsi bilinmiyor bile. Jet75 almanı öneririm hem %75 bir klavye.

Son düzenleme:
Mad 68 ve ACE 68 modellerinin tepkime değerleri ortalama ve iyi, wraith ürünlerinin testi hiç yapılmadı, bu klavyeler ilk çıktığında çok yüksek gecikmelere sahip olanlar vardı ama Çinli modeller belli bir zaman sonra wootinge yaklaştı, wraith ürünlerinin performans değerlerini test eden kanal yok, nasıl olduğu henüz belli değil.

Bunlar yeni çıktığı için daha gelmemiş. Klavyenin tasarımına bittim uzun zamandır bu şekilde klavye görmüyordum minik minik eksik tuşları olan klavyelerden baymaya başlamıştım.
MCHOSE kendi sitesinde ürünler çok daha ucuz oradan alamıyor muyuz ? bana garip geldi gaminggen tr uygun olmasına rağmen ordaki fiyatlardan bin tl filan aşağıda sattıkları ürünler var mchose kendi sitesinde

Geri