silip tekrar kurmayı deneyebilirim ama görmüyor yaniDolby atmos indirip setup edince otomatik kuruluyor diye biliyorum ordan ek bir ayara gerek olmuyordu sanki
tutuş şekline göre alabilirsin l7 ultra biraz daha ağır mouse l7 proya göre gecikme testleri de bir tık daha iyi ama aradaki farkı anlamazsın hiçbiri üzmez l7 ultra öneririm3 Mouse arasında kaldım L7 Ultra, L7 Pro ve A5 Ultra. L7 Pro aralarındaki en F/P olan mouse gibi geldi bana hangisini önerirsiniz
Aradaki 400-500 Lira değmez gibi geldi bana sanki öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum markayı çok sevdim bugün G75 Pro geldi aşırı şekilde memnun kaldım markadan.silip tekrar kurmayı deneyebilirim ama görmüyor yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tutuş şekline göre alabilirsin l7 ultra biraz daha ağır mouse l7 proya göre gecikme testleri de bir tık daha iyi ama aradaki farkı anlamazsın hiçbiri üzmez l7 ultra öneririm
l7 pro alabilirsiniz o zaman hem biraz daha hafif mchose hub yazılımı da güzelAradaki 400-500 Lira değmez gibi geldi bana sanki öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum markatı çok sevdim bugün G75 Pro geldi aşırı şekilde memnun kaldım markadan.
A5 Ultra da wireless 8khz olsaydı onu tercih ederdim de hem 8k yok hem de 2 katı ağırlıktal7 pro alabilirsiniz o zaman hem biraz daha hafif mchose hub yazılımı da güzel
Jet75 almayi dusunuyorum. Wraith w60 ve Fgg mad68 la arasinda kaldim. fiyat farki ve turkiyede daha bilindik olduklari icin.Ayrica gecikme degerleri arasindaki farklari da merak ediyorum. Jet75 deneyen, oneren var mi? Hangisini almaliyim?
MCHOSE kendi sitesinde ürünler çok daha ucuz oradan alamıyor muyuz ? bana garip geldi gaminggen tr uygun olmasına rağmen ordaki fiyatlardan bin tl filan aşağıda sattıkları ürünler var mchose kendi sitesinde![]()
MCHOSE K7 Ultra Lightweight Wireless Gaming Mouse
The K7 Ultra is MCHOSE's first tri-mode gaming mouse with a magnetic wireless charging dock. Equipped with a PAW3950 sensor, 8000 Hz polling rate, and ultra-lightweight build — designed for competitive gamers.www.mchose.store
![]()
MCHOSE Mix 87 Hall Effect Magnetic Switch Gaming Keyboard
Up to 0.08ms LatencyUp to 0.001mm RT Accuracy8kHz Polling RateUp to 256K Scan Rate0 Dead ZoneSOCD, RS, DKS, MT, TGL, Key MacrosHot-Swappable0.1–3.4mm Actuation RangeNorth-facing RGB LED LightsWired Connection Weight: 992±30g Dimensions: 358.9 × 151.9 × 37.1mmwww.mchose.store
Bunlar yeni çıktığı için daha gelmemiş. Klavyenin tasarımına bittim uzun zamandır bu şekilde klavye görmüyordum minik minik eksik tuşları olan klavyelerden baymaya başlamıştım.![]()
MCHOSE X9 Wireless Gaming Headset
www.mchose.store