🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Attan inip eşek bile değil köpeğe binmek istiyorsan geçilir hocam doğru tercih.

Alıntıyı görüntüle
Viper v3 pro da mı kalayım yani ama hız ve hızlanma vb farklar var sensör bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de hastalık oldu klavye mouse hanım izin verse koleksiyon yapıcam :D

normali ile arasında şekil farkı var dex daha büyük eller için diğeri iki elede uygun elin 18den büyükse dex al ama küçükse normalini tavsiye ederim
https://www.eloshapes.com/ burda istediğin mouseyi kıyas yapabilirsin.
Valla bekar olduğum için istediğim şekilde At 🐎 koşturuyorum hayat bana kebap hocam 🤣😅

Wireles kulaklıklarda yokmu sağlam indirim ya

beast x varken tercih etmezdim markadan dolayı çok pahalı benzer özellikleri sunan çok daha ucuza ürünler var

bende de hastalık oldu klavye mouse hanım izin verse koleksiyon yapıcam :D

normali ile arasında şekil farkı var dex daha büyük eller için diğeri iki elede uygun elin 18den büyükse dex al ama küçükse normalini tavsiye ederim
https://www.eloshapes.com/ burda istediğin mouseyi kıyas yapabilirsin.
harbiden evde 5 mouse 3 klavye var her şey çok güzel

5000 tl verilir mi mouse alıcam ona göre beyler ?

Beyler o paraya daha iyisi var deyip kaçmayın; ergo şekilli, deliksiz ve hafif klasmanda daha iyisi şu dediğiniz mouseları atın görelim ona göre cevaplayalım. Razer V3 değil mesela :)

Beyler o paraya daha iyisi var deyip kaçmayın; ergo şekilli, deliksiz ve hafif klasmanda daha iyisi şu dediğiniz mouseları atın görelim ona göre cevaplayalım. Razer V3 değil mesela :)
Viper V3 pro dan geçilmez mı?

Ergonun tadı başka sağ el için pulsar feinmann var harika bir şey 😂

Viper V3 pro dan geçilmez mı?
Kanka dediğim gibiyse geçme hee ama alırım denerim diyorsan o ayrı daha önce hiç ergo kullanmasıysan garip gelebilir. Büyük ellere hitap ediyor biraz ergolar

Viper V3 pro dan geçilir mi üstad 😅🤣

Kanka dediğim gibiyse geçme hee ama alırım denerim diyorsan o ayrı daha önce hiç ergo kullanmasıysan garip gelebilir. Büyük ellere hitap ediyor biraz ergolar
Asus Rog strix gladius 3 aimpoint kullandım büyüklük aynıysa sorun sanırım yaşamam

Viper V3 pro dan geçilir mi üstad 😅🤣

Asus Rog strix gladius 3 aimpoint kullandım büyüklük aynıysa sorun sanırım yaşamam
Yaşamazsın o zaman aynı sayılır ölçüler

Ekler

• IMG_6180.webp
    IMG_6180.webp
    54.4 KB · Hit: 32
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,805
Üyeler