hem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyordaha fazla yer açılması ve esneklik için mi öyle dedin kral
hem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyordaha fazla yer açılması ve esneklik için mi öyle dedin kral
setup çok güzelmiş hocam masa fotosu gelir mihem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyor
teşekkür ederim masam dağınık ama biraz daha geriden atabilirimsetup çok güzelmiş hocam masa fotosu gelir mi
bir sorum olacak, her monitör için ayrı stand mı gerekiyor?
zahmet etme kral gayet güzel setup harbiden baya çekici duruyor ya.teşekkür ederim masam dağınık ama biraz daha geriden atabilirimistersen tek bir kolda 2 tane monitör tutucu standa alabilirsin ama tavsiyem her ikisi için de ayrı ayrı alman olacak fiyat farkı yok zaten
teşekkür ederim birde kablo düzenleyici alıp masanın arkasına yada altında takıp kabloları gizleyebilirsin ben yapmadım amazahmet etme kral gayet güzel setup harbiden baya çekici duruyor ya.
stand işi harbi güzelmiş bi bakayım ilgimi çekti![]()
o aklımda halledicemteşekkür ederim birde kablo düzenleyici alıp masanın arkasına yada altında takıp kabloları gizleyebilirsin ben yapmadım ama![]()
bu neymiş ya çok güzelBöyle bi ısıklandırma yapabilirsin.
o aklımda halledicem
bu neymiş ya çok güzel
duvardaki led ve bulut tarzı nasıl bulurum
Görüntü istiyorsan ilk önce masanın yerini değiştir sonra düzenle üstünüselamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha.Alıntıyı görüntüle
Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
değiştiririz kral niye kızdın yaGörüntü istiyorsan ilk önce masanın yerini değiştir sonra düzenle üstünü
Egzoz fanını monitöre çevirmemekle başlahem daha fazla yer hemde görüntü olarak ayakların olmaması estetik bir görüntü sunuyor
Kızmak değil önerideğiştiririz kral niye kızdın ya
aklımda zaten sağ tarafta kalan duvara dayalı olarak koymak var
bi şekil çekicem evet dikkat etmedimEgzoz fanını monitöre çevirmemekle başla
Teşekkür ederım kralKızmak değil öneri