Kabloyu farkli porta takmayi denediniz mi? ne yaparken gitti goruntu oyundayken mi? masaustunde hicbise yapmiyorken falan miBeyler rtx 3070 im var ve bi anda görüntü bozularak gitti yeniden başlattım olmadı ve durduk yere oldu acil nasıl düzelticeğim
Vidiyo izlerken bekle kabloları kontrol edeyimKabloyu farkli porta takmayi denediniz mi? ne yaparken gitti goruntu oyundayken mi? masaustunde hicbise yapmiyorken falan mi
Yt de takılıyordumMarka model nedir? Hangi işlemi yapıyordun? Kablolar gevşemiş olabilir kontrol et.
Oynamadım reis bi anda oldubilgisayari kapatmadan kablolar ile oynamayin
arkadaslar kablolari kontrol et demis. bende bilgisayari kapatmadan cikar tak yapmayin demek istedim kusura bakmayin eksik yazmisimYt de takılıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynamadım reis bi anda oldu
cızırtı sesi geldi mi psu dan ?Yt de takılıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynamadım reis bi anda oldu
Gelmedi kabloları kontrol ettim hala aynıcızırtı sesi geldi mi psu dan ?
Psu hydro k 850 watt ekran kartı akn rtx 3070PSU ve ekran kartı marka model nedir?
Çözümünü biliyor mudun akn rtx 3070 psu fsp hydro k pro 750 wPSU ve ekran kartı marka model nedir?
Ekran kartı yerine onboarddan görüntü alabiliyor musun?Çözümünü biliyor mudun akn rtx 3070 psu fsp hydro k pro 750 w
İşlemcide dahili grafik yokEkran kartı yerine onboarddan görüntü alabiliyor musun?