Yardım Lian Li Ekosistemi hakkında yardım

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Selam arkadaşlar sistemi bitirmek üzereyim sadece sıvı soğutma kasa ve fanlar kaldı. Lian li kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz optimize etmem gereken şeyler neler? Karşılaşabilecğim sorunlar neler olur ilerde? Ya da elinizde buna alternatif bir kasa düzeniniz var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-22 142549.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-22 142549.webp
    46.9 KB · Hit: 28
9 tane fan almışında o kasada 9 tane fan takılmıyor.
sıvı soğutucuyu push pull yapacaksan ayrı tabii

bu arada bu kasanın Lian Li O11 Dynamic Evo XL versiyonu beyaz sıfır kadar iyi durumda olanı satıyorum düşünürsen onu verebilirim sana DM yazabilirsin istanbulda oturuyorsan diğer türlü gitmez çünkü

9 tane fan almışında o kasada 9 tane fan takılmıyor.
sıvı soğutucuyu push pull yapacaksan ayrı tabii

bu arada bu kasanın Lian Li O11 Dynamic Evo XL versiyonu beyaz sıfır kadar iyi durumda olanı satıyorum düşünürsen onu verebilirim sana DM yazabilirsin istanbulda oturuyorsan diğer türlü gitmez çünkü
3 lcd olan radyatöre. 3 reverse alta 2 normal tl egzoz fanı olarak kullanacağım. Bir tane fazladan aldım ki ilerde bozulursa falan diye. Bunun haricinde istanbulda yaşamıyorum alamam malesef. Niye satıyorsun sen kasayı

3 lcd olan radyatöre. 3 reverse alta 2 normal tl egzoz fanı olarak kullanacağım. Bir tane fazladan aldım ki ilerde bozulursa falan diye. Bunun haricinde istanbulda yaşamıyorum alamam malesef. Niye satıyorsun sen kasayı
söylediğin şekilde yapıcaksan uygun
kasa elimde fazladan o yüzden satıyorum
benim sistemimde bu

Çok acelen yok ise hemen alma bunlar cuma günleri indirime giriyor incehesap gamming gecesinde

söylediğin şekilde yapıcaksan uygun
kasa elimde fazladan o yüzden satıyorum
benim sistemimde bu

Çok acelen yok ise hemen alma bunlar cuma günleri indirime giriyor incehesap gamming gecesinde
GÜZEL SİSTEM. 3 lü olanlar bayadır takip ediyorum hiç girmedi indirime.

Aaa sen geçen 5070 ti msi almıştın değil mi! Ben de colorful Igame ultra 5070 ti ile build yapıyorum. Galahad 360mm aio aldım. Hayırlı olsun, ben de a3 kasama 4 tane lian li , 3 bottom intake 1 ön exhaust olarak alcam yakında. Kurulumun bitince sorunlarını veya memnuniyetini yazıp yeşillendirirsen sevinirim 😃

Geri