bakımını yakın zamanda yapacağım padler için kargoyu bekliyorum. fakat kartta 3.5-4mm gibi yerler var onları elimdeki 1.5-1 mm padlari 2 kat yaparak değiştirsem bir sorun yaşar mıyım?GPU zaten %100 e çıkması lazım ama sıcaklık fazla, bakım vakti gelmiş gibi
Normal falan demişler ama bence oyunun menüsünde benim bilgisayarlım hiç ekran kartını 100de100 kullanmadı menüde genelde işlemcim 60 70 arasıydı eğer senin oyun açılır açılmazdan dediğin şey menüyse bence normal değil oc falan yaptıysan kartı stock haline çek düzelmediyse driver sil yükle sıcaklıklarında yüksek eğer vram sıcaklıkların yüksek değilse sadece macunu silip faz değişimli pad alıp onu uygulyabilirsinmerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi oyunu başlattığım an gpu kullanımı %100 e fırlıyor. gpu sıcaklığı 90 ve hotspot 105 derecelere kadar çıkıyor sadece bakımla düzelecek bişey gibi gelmiyor sizce sorun nedir?
işlemcisi güçlüyse masaüstünde bile %100 kullanılabilir (FPS limit var mı masaüstünde bilmiyorum)Normal falan demişler ama bence oyunun menüsünde benim bilgisayarlım hiç ekran kartını 100de100 kullanmadı menüde genelde işlemcim 60 70 arasıydı eğer senin oyun açılır açılmazdan dediğin şey menüyse bence normal değil oc falan yaptıysan kartı stock haline çek düzelmediyse driver sil yükle sıcaklıklarında yüksek eğer vram sıcaklıkların yüksek değilse sadece macunu silip faz değişimli pad alıp onu uygulyabilirsin
Benim dediğim ile senin söylediğinin ne alakası var şimdi ben oyunun menüsünde işlemci kullanılır ekran kartlık bir şey yok anlamında açıklama yaptımişlemcisi güçlüyse masaüstünde bile %100 kullanılabilir (FPS limit var mı masaüstünde bilmiyorum)
ha tamamBenim dediğim ile senin söylediğinin ne alakası var şimdi ben oyunun menüsünde işlemci kullanılır ekran kartlık bir şey yok anlamında açıklama yaptım
Hocam iyi demişsiniz de driverlık ne olabilir ki sıcaklık fiziksel bir sorun siz teknik sorun çözer gibi tavsiye veriyorsunuz.Normal falan demişler ama bence oyunun menüsünde benim bilgisayarlım hiç ekran kartını 100de100 kullanmadı menüde genelde işlemcim 60 70 arasıydı eğer senin oyun açılır açılmazdan dediğin şey menüyse bence normal değil oc falan yaptıysan kartı stock haline çek düzelmediyse driver sil yükle sıcaklıklarında yüksek eğer vram sıcaklıkların yüksek değilse sadece macunu silip faz değişimli pad alıp onu uygulyabilirsin
Hocam iyi demişsiniz de driverlık ne olabilir ki sıcaklık fiziksel bir sorun siz teknik sorun çözer gibi tavsiye veriyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz padleri ve macunu değiştirin sorun düzelir zaten sıkıntı yapmayın.
Tamamdır hocam anladımSıcaklık için driverdan bahsetmedim kardeşim oc falan yaptıysa geri stock haline çevirmesi için driverdan bahsettim ki bir nevi bağlantı şeyler demişim zaten
6800 kullanırken Gaming x serisi kullanıyordum driverdn dolayı kartdaki ledi bile değiştiremiyordum amd de drivee önemli yani
marka model kartın sıcaklıkları kfg içi açılıp açılmamsı gibi faktörler de varTamamdır hocam anladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam bende bu kartı almayı düşünüyorum da 10.5k ya iyi bir fiyat mı sizce?