Yardım RX 6800 XT %100 Kullanım Sorunu

Hocam sanki hafif bi heyecanlı gibiydi ama kendi konuşma şeklide öyle olabilir söylendiğine göre kart kendisine değil fakrlı birine aitmiş bu satıyormuş adam ona 1500tl kar vericekmiş aldığı kişi pilotmuş karttan 2 tane varmış biride adamın oğlununmuş 10 günlük izine çıktı haftaya perşembe gibi falan alıcam kartı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlan bu hocam https://shbd.io/s/TiyD9UAW
her şey attığı test videolarından sonra belli olur acele etme

evet bence de önce testleri görsen daha iyi

hocam yükselmesin sıcaklık diye 100 e çektim fanları ama 110 civarına kadar çıkıyor sıcaklık. geçenlerde macun değiştirmek için açmıştım bi tane pad düştü tek duruyordu kendim rastgele koydum olduğu yere, sanırım o tam oturmadı ve sıcaklığı artıyor anlık olarak çünkü normal alt+tab yapınca direk 65-70e düşüyor sıcaklık
Ped ile ilgili olsa GPU etkilenmez hotspot gpu die üzerindeki bir sıcaklık sensöründen veri alır macun değiştirme vakti gelmiş.
Alt tabda sıcaklık düşmesi de oyun alt tabda iken fps limiti vardır muhtemelen yük binmesin diye ondan

Ped ile ilgili olsa GPU etkilenmez hotspot gpu die üzerindeki bir sıcaklık sensöründen veri alır macun değiştirme vakti gelmiş.
Alt tabda sıcaklık düşmesi de oyun alt tabda iken fps limiti vardır muhtemelen yük binmesin diye ondan
110 dediğim hotspot zaten hocam. gpu macunu değiştirmeden önce iptal ediyordu ekran kartı kendini aygıt yönetcisinde ünlem oluyordu üstünde sonrasında tekrar driver kuruyordum öyle düzeliyordu fakat macunu değiştirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmadım sadece hotspot çok artmaya başladı ve tabii ki buna bağlı olarak gpu sıcaklığıda artıyor fakat korumaya alıp kapanacak kadar değil. mesela furmakta 85-87 arası kalırken gpu sıcaklığı, hotspot 110 u geçiyor şuanda

Oyunlarda FPS Limit veya Vsync kullanın, ekran kartı fan devrini kontrol edin, çok ısınmasına rağmen devir yükseltmiyorsa manuel olarak ayar çekin.

Oyunlarda FPS Limit veya Vsync kullanın, ekran kartı fan devrini kontrol edin, çok ısınmasına rağmen devir yükseltmiyorsa manuel olarak ayar çekin.
fanlarda sorun yok ısındıkça %100 e çıkıyor nerdeyse. bakım yapacağım 1-2 güne kargoları bekliyorum. pad ve ptm7950 satın aldım

110 dediğim hotspot zaten hocam. gpu macunu değiştirmeden önce iptal ediyordu ekran kartı kendini aygıt yönetcisinde ünlem oluyordu üstünde sonrasında tekrar driver kuruyordum öyle düzeliyordu fakat macunu değiştirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmadım sadece hotspot çok artmaya başladı ve tabii ki buna bağlı olarak gpu sıcaklığıda artıyor fakat korumaya alıp kapanacak kadar değil. mesela furmakta 85-87 arası kalırken gpu sıcaklığı, hotspot 110 u geçiyor şuanda
Çok sıcak. Hotspot' un termal pad ile değil sadece gpuya sürdüğün macun ile alakalı oldugunu söylemek istemiştim orda. En azından senin senaryon için
Pad değiştikten sonra mm farkı olursa basınç azalabilir bu da hotspot' u arttırabilir

Hotspot' un termal pad ile değil sadece gpuya sürdüğün macun ile alakalı oldugunu söylemek istemiştim orda.
Thermal grizzly aeronaut sürmüştüm macunu ve başta sıcaklıklar çok olduğu için yanlış sürdüğümü düşündüm.7gr macunla 2 defa işlemciyi değişmiştim şuanda belki bir kez daha değişir belki. tamam bi kryonaut değil ama bu kadar da sıcaklık sadece macundan değildir herhalde hocam

chat gpt ye sorunca 4-5 kat gibi bişey yapmadığın sürece sorun olmaz diyor. 2 kat olması sorun değil diyor yani ama emin olamıyorum
Bir şey olmaz 2 kat üst üste koyabilirsin.

Geri