- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Site Fark Eder Mimonitörü ben hallederim 30k sistem isteyeyim hocam sizden
Site Fark Eder Mimonitörü ben hallederim 30k sistem isteyeyim hocam sizden
maks 30 a kadar çıkabilirim 1 tb ssd m var direkt onu takacağım işlemcisi daha ön planda hazır bir sistem arıyorum ama fiyatlar uçmuşBütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım
Anakart uyumluluğu:XXX
Soğutma desteği:XXX
Ekran kartı uzunluğu:XXX
PSU uyumu:XXX
Depolama alanı:XXX
Kablo yönetimi:XXX
USB girişleri:XXX
Malzeme kalitesi:XXX
Görsellik:XXX
Bütçe:XXX
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com https://share.google/dAcLbAMyD9qp196tN35k diyelim monitor dahil önerebilirmisin
not; sistem sandim o yuzden yazdim
hocam 50k kasa+monitör bütçesi varBütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım
Anakart uyumluluğu:XXX
Soğutma desteği:XXX
Ekran kartı uzunluğu:XXX
PSU uyumu:XXX
Depolama alanı:XXX
Kablo yönetimi:XXX
USB girişleri:XXX
Malzeme kalitesi:XXX
Görsellik:XXX
Maalesef öylemaks 30 a kadar çıkabilirim 1 tb ssd m var direkt onu takacağım işlemcisi daha ön planda hazır bir sistem arıyorum ama fiyatlar uçmuş
Sinerjihocam 50k kasa+monitör bütçesi var
Rtx 5060 olur mumonitörü ben hallederim 30k sistem isteyeyim hocam sizden
tesekkurler hocamCyber Zenith | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com https://share.google/dAcLbAMyD9qp196tN
atarmisiniz5060 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özele Gelir Misiniz Acil Cevap İsteyenler
Var Rtx 5060 kartli sistemelr
Nasıl bişey olsun tipi modelleri5700x3d rx 6800 sistemim var bütçem 6000-7000 kasa önerisi lazım ilerde sistemi am5 veya am6 ya taşınacak kasa kullanmaya devam edilecek.
Bütçe:10k Ekran Kartı:Galax 5070 İşlemci: i7 14700kf Kullanım Amacı: İş uzun süre yğk altında açık kalıcak ve yük altında çalışıcak.Bütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım
Ekran Kartı Markası:XXX
İşlemci Markası:XXX
Kullanım Amacı:XXX
Kasa önerisi için miBütçe:10k Ekran Kartı:Galax 5070 İşlemci: i7 14700kf Kullanım Amacı: İş uzun süre yğk altında açık kalıcak ve yük altında çalışıcak.
evet kasa önerisi 1 hafta boyunca kapanmadan yük altında çalışacak. Serin tutacak aksa arıyorum.Kasa önerisi için mi
eğlence amaçlı yazıyorum 3500 bütçeye ne gelir?Bütçenizi Söyleyin Kasa Önerisi Yapıyım
Ekran Kartı Markası:XXX
İşlemci Markası:XXX
Kullanım Amacı:XXX