Teil5757
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
Kupon da olabilir sizde en uygun fiyat Amazon’da hocam ve Amazon güvencesiHocam çok teşekkürler, tam aradığım ürün bu işte amazondan sipariş geçiyorum daha uygunu yoksa
Kupon da olabilir sizde en uygun fiyat Amazon’da hocam ve Amazon güvencesiHocam çok teşekkürler, tam aradığım ürün bu işte amazondan sipariş geçiyorum daha uygunu yoksa
Prime day de aldım 720 gün yazdı açılışta.Hocam İPTV izleme kısmının 2 yıl olduğuna eminmisiniz Hepsiburada da 1 yıl yazıyor
Hocam cihazı sattım ben kontrol edemiyorum şu an ama eminim 2 yıl olarak geldi isterseniz next müşteri hizmetlerine next 2000s free tv süresini sorabilir sinizHocam sizden rica etsem, müsait olduğunuzda tekrar kontrol edebilir misiniz? 2 yılsa sizin attığınız ürünü alacağım. Değilse dreamstarı alacağım.
Hocam cihazı sattım ben kontrol edemiyorum şu an ama eminim 2 yıl olarak geldi isterseniz next müşteri hizmetlerine next 2000s free tv süresini sorabilir siniz
Hocam çok teşekkür ederim, sipariş geçiyorum bu ürünü o zamanAçılışta 720 gün kaldı yazıyor next 2000 de bende de var
bana da ismini özelden atabilir misiniz hocamAPK malum uygulamaları indirerek. Buraya ismini yazamıyorum. DM'den yazabilirim isterseniz.