eğer tamamen yatırım için alıyorsanız satın hisse yada gram altın alın daha fazla getirisi olur son 2 senedir öyle aşırı derecede fazla uçuk artmadı fiyatı daha da artmazArkadaşlar merhaba, bu kasayı bekletmeyi düşünüyorum. 1-2 yıl kadar belki daha fazla, deneyimli varsa görüşlerinizi bekliyorum. iyi forumlar
Aslında hiç aklıma gelmemişti, haftalık ödülleri alıp çıkan birisiyim tüm şansımı bu kasada kullandım herhalde. Oyundan düştüğü için günlük işlerime karıştırmak istemiyorum bundan gelecek parayı, büyük ihtimalle ileride oyun ya da eşya alırım . Ama dediğin de çok mantıklı, ben hesapta bekletip 1-2 sene sonra satmak düşüncesindeyim. Çok teşekkür ederim yorumun içineğer tamamen yatırım için alıyorsanız satın hisse yada gram altın alın daha fazla getirisi olur son 2 senedir öyle aşırı derecede fazla uçuk artmadı fiyatı daha da artmaz
ne zaman kazandın reis bunuArkadaşlar merhaba, bu kasayı bekletmeyi düşünüyorum. 1-2 yıl kadar belki daha fazla, deneyimli varsa görüşlerinizi bekliyorum. iyi forumlar
Bugün haftalık ödüllerde düştüne zaman kazandın reis bunu
hee ben daha kasmadım banada düşse full oyun alırım kütüphaneyi doldurımBugün haftalık ödüllerde düştü
Bu kasanın fiyatı bu saatten sonra aman aman artmaz yapabileceğiniz en mantıklı şey oyun almak yada envanter dizmek.Arkadaşlar merhaba, bu kasayı bekletmeyi düşünüyorum. 1-2 yıl kadar belki daha fazla, deneyimli varsa görüşlerinizi bekliyorum. iyi forumlar
rdr vs alabilirsinBeyler indirimde hoşuma gidenler varsa bakayım söylediklerinize kulak vereceğim teşekkür ediyorum
cs2 haftalık ödüllerdennerden dustu hocam kasa
vay mübarek bize 2 dolar üstü atmıyor 50 kez falan almışımdırcs2 haftalık ödüllerden