❌İndirim Bitti! Spigen 45W + kablo Amazon 399 TL (herkeste kupon var)

Samsung'un kablosu type c den type c var ona uygun başlık var mı yoksa bunun kablosu daha mı kaliteli
Ben kablosunu beğenmedim. Eğilip bükülmesi zor. Tablete/telefona takılıp çıkarılması daha zor. İade etmiştim. Çift çıkışlı olan daha güzel. Çift çıkışlı olanı aldım. Yanına da Baseus pudding kablo aldım. Ondan da memnunum.

Arkadaşlar 350ye nasıl düşüyor alıcam da 100tl kodu var sadece 400e düşüyor ben de.
50 TL için konuyu ayağa kaldırmışınız🤣. Kimse de dememiş. Amazon yeni hesap açarsanız ilk siparişe 450TL alt limitli 150 TL indirim veriyor.

50 TL için konuyu ayağa kaldırmışınız🤣. Kimse de dememiş. Amazon yeni hesap açarsanız ilk siparişe 450TL alt limitli 150 TL indirim veriyor.
400 TL'lik ürüne 50TL %12.5 Falan oluyo kral az mı ya

kaptım eyvallah

Bu spigenin iyi bir marka olduğunu biliyorum ama orijinal kablom varken ondan daha iyi olur mu ? Biraz ömrü bitmek üzere olduğu için düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayan
urun kapaliydi acilmamis oldugu belli
Bugün ürün elime ulaştı. Kutusunda kablo dahildir ibaresi vardı ve kabloyla geldi. Sana yazdığım zamanda hb incelemelere bakmıştım acaba amazonm yanlış başlık-bilgi mi verdi diye onlarda da kablo çıkmıştı.
Ürün test ettim 3ampere çıktı şarj ederken 15x3=45watt değerini sağlıyor.

Geri