- Reaksiyon skoru
- 183
2-3 derece farkediyor pekte fark yok ama yinede farkNe kadar fark var soğutmada
2-3 derece farkediyor pekte fark yok ama yinede farkNe kadar fark var soğutmada
Ben beyaz istemiyorum hocam nitro+ modeli alınır mı 17k nasıl FP olarak piyasayı hiç bilmiyorum da9060xt serin çalışan ve yüksek fan rpmlerini görmeyen bir kart arkadaşlar cektigi watt dusuk oldugundan dolayı, modele bu kadar takılmayın ben pulse modelini tercih ettim 15.200 e
Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli içinBen beyaz istemiyorum hocam nitro+ modeli alınır mı 17k nasıl FP olarak piyasayı hiç bilmiyorum da
Peki biri OC ya ne kadar fark olur?2-3 derece farkediyor pekte fark yok ama yinede fark
Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli
Çok teşekkürler hocamNitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli için
Kendinden overclock yapılmış diğer modelede overclock yapabilirsin pek fark olcagını sanmıyomPeki biri OC ya ne kadar fark olur?
Hocam monitörle aran iyiyse şimdi gittiğimde alabileceğim vatandan bir monitör var mı %5 de indirimle. @İsimbulamajimKendinden overclock yapılmış diğer modelede overclock yapabilirsin pek fark olcagını sanmıyom
Valla monitör piyasasını bilmiyorum malesefHocam monitörle aran iyiyse şimdi gittiğimde alabileceğim vatandan bir monitör var mı %5 de indirimle.
Hocam @İsimbulamajimHocam monitörle aran iyiyse şimdi gittiğimde alabileceğim vatandan bir monitör var mı %5 de indirimle. @İsimbulamajim
Bu tabii ki 6700xt 1-2 yıla cort olabilirBeyler peki ikinci el 6700xt mi (8k) yoksa sıfır bu mu 3 yıllık vade için.
NedenBu tabii ki 6700xt 1-2 yıla cort olabilir