🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16 GB 15.143 TL

9060xt serin çalışan ve yüksek fan rpmlerini görmeyen bir kart arkadaşlar cektigi watt dusuk oldugundan dolayı, modele bu kadar takılmayın ben pulse modelini tercih ettim 15.200 e
Ben beyaz istemiyorum hocam nitro+ modeli alınır mı 17k nasıl FP olarak piyasayı hiç bilmiyorum da

Ben beyaz istemiyorum hocam nitro+ modeli alınır mı 17k nasıl FP olarak piyasayı hiç bilmiyorum da
Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli için

Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli
Nitro+ sapphire markasının en tepe modeli hocam soğutma yönünden başarılı modellerden 9070xt nin nitro modelinde coil whine sorunu çıkabiliyordu 9060xt de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama 17k iyi fiyat diyebilirim nitro modeli için
Çok teşekkürler hocam

Beyler peki ikinci el 6700xt mi (8k) yoksa sıfır bu mu 3 yıllık vade için.

Geri