❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Hesaptan çıkış yap ürünü eyle kodu kullan teslimat ekranında tekrar giriş yap oluyor

Birde giriş yap kısmından google ile devam edip giriş yapmayı denermisin farklı bir mail adresi ile, ben yapmıştım iki sipariş verdim ben biri doğrulanmamış hesap olarak duruyor ama
Mobilden yapamadığım ödemeyi pcden yaptım. yeni hesapla. 9070xt nitro+ çektik. 4070ti'yide satarız artık

Mobilden yapamadığım ödemeyi pcden yaptım. yeni hesapla. 9070xt nitro+ çektik. 4070ti'yide satarız artık
Hayırlı olsun bence mantıklı,hem faiz azaltma devam ederse dolor artabilir ki şuan dolora TR'deki en ucuz şey diyolar, daha bu fiyatları göremeyebiliriz

Hayırlı olsun bence mantıklı,hem faiz azaltma devam ederse dolor artabilir ki şuan dolora TR'deki en ucuz şey diyolar, daha bu fiyatları göremeyebiliriz
eyw. zaten değiştirmeyi planlıyordum. geçen haftakinde almadım. bu haftada şeytan girdi aklıma :)

Tray olanını alsaydın keşke hocam. 19.000 TL civarına geliyordu.
Kutu sevdası yüzünden aldım hocam. Uzun zamandır takip ediyordum ve iyi rakama aldığımı düşünüyorum. Kutulu kutusuz fiyatına geldi.

9060xt 16 beyaz alıyordum ne güzel 1k arttırdılar fiyatı siyaha döndük :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri