5070 ti aynı güç tüketiminde daha iyi kas gücü ve rt performansına sahip. Ayrıca Mfg destekliyor.
9070xt ise çok fazla güç çektiği halde rt performansı daha kötü. Fsr 4 destekli doğru düzgün oyun yok. Frame gen nvidianın ki kadar iyi çalışmıyor x reflex 2 tüm rtx kartlara gelecek ama 9000 de reflex 2 muadili teknoloji yok. Reflex muadili anti lag 2 var sadece. Nvidia app sayesinde her oyunun dlss sürümünü güncelleyebiliyorum. Dlss bariz daha iyi gözüküyor. Tonla fark sayarım da mevzu sadece 5-10 fps değil. 5070 ti de geriye düştüğüm hiç bir nokta yok aksine ileri gidiyorsun. 9070xt saf kas gücü haricinde tüm alanlarda daha zayıf performans gösteriyor.
Konuda sorun yaşayan insanları da gördüm.
Merhaba arkadaşlar, Bugün açtığım diğer konuda sorunun Kernel Power hatası olduğunu fark ettim. Acaba sorun PSU’dan mı yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor? Önceki konu : https://techolay.net/sosyal/konu/25-4-1-surumunden-sonra-pc-acilmiyor.128657/
techolay.net
Merhabalar, yaklaşık 4 aydır RX 7700XT kartımı hem severek hem de nefret ederek kullanıyorum. İyiden iyiye kötüden kötüye yaşattığı şeyler oldu ve gerçekten artık bir konu açasım geldi. Bu bir inceleme videosu değildir, bu bir deneyim konusudur. Referans olarak kendi kartımı kullanacağım ancak...
www.technopat.net
Nvidia da sorun yaşamıyorum niye böyle bir riske gireyim? 1 alanda daha iyi 10 alanda daha kötü bir kart için.