❌İndirim Bitti! 🔥🔥 ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID - 25.367 TL 🔥🔥

Şöyle bir düşündümde 38.5k 5070 ti fiyatı. İkinci el 4070 ti super fiyatı 29-30k. Hatta daha düşüğe satanlar var. Neredeyse 10k eklemem gerek. %10 kas gücü ve yeni nesil olmasına değmez. 6000 serisini beklemek daha mantıklı olur. 5070 fiyatı güzelde 5070 ti tuzlu.
evet değmez gibi ama 9070xt lere bakabilirsiniz

evet değmez gibi ama 9070xt lere bakabilirsiniz
9070xt içinde testlere baktım 10 fps önde. Çoğu oyunda fsr 4 yok, kaldı ki fsr 4 bile dlss’ten zayıf. Rt performansı 4070 ti super de daha iyi. İkinci el satışı falan daha kolay. Birde şu son sürücü vakalarından sonra geçesim yok.

4070 ti super de gayet iyi gidiyor. Riske girmek istemiyorum.

9070xt içinde testlere baktım 10 fps önde. Çoğu oyunda fsr 4 yok, kaldı ki fsr 4 bile dlss’ten zayıf. Rt performansı 4070 ti super de daha iyi. İkinci el satışı falan daha kolay. Birde şu son sürücü vakalarından sonra geçesim yok.

4070 ti super de gayet iyi gidiyor. Riske girmek istemiyorum.
5070 ile de aralarında 5 10 arası fps farkı var 4070 ti superin. zaten en mantıklısı ya 2 ya da 3 nesil sonrasındaki serileri almak olur

5070 ile de aralarında 5 10 arası fps farkı var 4070 ti superin. zaten en mantıklısı ya 2 ya da 3 nesil sonrasındaki serileri almak olur
5070 ti aynı güç tüketiminde daha iyi kas gücü ve rt performansına sahip. Ayrıca Mfg destekliyor.

9070xt ise çok fazla güç çektiği halde rt performansı daha kötü. Fsr 4 destekli doğru düzgün oyun yok. Frame gen nvidianın ki kadar iyi çalışmıyor x reflex 2 tüm rtx kartlara gelecek ama 9000 de reflex 2 muadili teknoloji yok. Reflex muadili anti lag 2 var sadece. Nvidia app sayesinde her oyunun dlss sürümünü güncelleyebiliyorum. Dlss bariz daha iyi gözüküyor. Tonla fark sayarım da mevzu sadece 5-10 fps değil. 5070 ti de geriye düştüğüm hiç bir nokta yok aksine ileri gidiyorsun. 9070xt saf kas gücü haricinde tüm alanlarda daha zayıf performans gösteriyor.

Konuda sorun yaşayan insanları da gördüm.

Nvidia da sorun yaşamıyorum niye böyle bir riske gireyim? 1 alanda daha iyi 10 alanda daha kötü bir kart için.

5070 ti aynı güç tüketiminde daha iyi kas gücü ve rt performansına sahip. Ayrıca Mfg destekliyor.

9070xt ise çok fazla güç çektiği halde rt performansı daha kötü. Fsr 4 destekli doğru düzgün oyun yok. Frame gen nvidianın ki kadar iyi çalışmıyor x reflex 2 tüm rtx kartlara gelecek ama 9000 de reflex 2 muadili teknoloji yok. Reflex muadili anti lag 2 var sadece. Nvidia app sayesinde her oyunun dlss sürümünü güncelleyebiliyorum. Dlss bariz daha iyi gözüküyor. Tonla fark sayarım da mevzu sadece 5-10 fps değil. 5070 ti de geriye düştüğüm hiç bir nokta yok aksine ileri gidiyorsun. 9070xt saf kas gücü haricinde tüm alanlarda daha zayıf performans gösteriyor.

Nvidia da sorun yaşamıyorum niye böyle bir riske gireyim? 1 alanda daha iyi 10 alanda daha kötü bir kart için.
haklısınız ama amd fan boyları görmesin bu mesajları : )

Selam hocam bende 3070 vardı 27kya 9070xt aldım sence değer mi çünkü 5070 ti bütçe çıkaramadım

Amd de gizli fps drop var bir cok kartta. Ne zaman amd kartla rekabetçi oyun oynasam minik minik fps droplar yiyorum ve akiciligi baltalayan bir durum bu.
6650xt, 6700, 7600 vs vs bir cok kart kullanip söylüyorum.

Teşekkürler, psu rm750x var ama ramlerim 2x8 gb sizce ramden darboğaaz yer miyim
2k max ayarlarda oynarsan 16gb ram her oyunda yetmeyebilir. Açıkçası 15-17gb ram kullanımı gördüğüm oyunlar vardı tam ismini hatırlamıyorum. Ama en kötü 1-2 ayar kısarak çözersiniz. Ama ileride 32gb geçerseniz daha iyi olur. Oyunlarda ram kullanımı artmaya başladı çünkü.

ulan kupon klavye de geçerli değilmiş
1753452552414.webp

Geri