RTX 5050 alayım mı ?

4060 Alacağına 5060 Alırsın Bu Mantıkla Bak Tabi 9060 XT Varken Alırmıyım Bilemem :)
4060'da alınmaz. Fiyatları en az 2000 lira inmesi lâzım. Yoksa AMD almayandan şüphe ederim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye ki RTX var DLSS var uzun yıllar gitmez mi?
Gitmez. 8 GB VRAM götürmez

Vram'den Dolayı Alınmaz Diyor Fakat Ekonomiyi Unutuyor Burda :)
Ekonomi için diyorum ya zaten

Nvdia bütçe dostu, amd amiral gemisi ekran kartı yapamıyo. Bence 50 serisinden uzak dur

4060'da alınmaz. Fiyatları en az 2000 lira inmesi lâzım. Yoksa AMD almayandan şüphe ederim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gitmez. 8 GB VRAM götürmez

Ekonomi için diyorum ya zaten
Anladımda Ya Daha Fazla Artarsa Diyor İnsan İşte :)

Malumun Ekonomist Var Başımızda :kekw: asdasdasdafd

Anladımda Ya Daha Fazla Artarsa Diyor İnsan İşte :)

Malumun Ekonomist Var Başımızda :kekw: asdasdasdafd
1753465836243.webp

Niye ki RTX var DLSS var uzun yıllar gitmez mi?
olay dlss veya rtx gibi yazılım değil olay vram 8 gb vramli ekran kartları yavaş yavaş miladını doldurmaya başladı bir insan hangi mantıkla 5000 serisi ekran kartına 8 gb vram koyar ki zaten daha üretimden saçmalık bu model( amd fanboy olduğumdan değil sadece bu modeli eleştiriyorum )

olay dlss veya rtx gibi yazılım değil olay vram 8 gb vramli ekran kartları yavaş yavaş miladını doldurmaya başladı bir insan hangi mantıkla 5000 serisi ekran kartına 8 gb vram koyar ki zaten daha üretimden saçmalık bu model( amd fanboy olduğumdan değil sadece bu modeli eleştiriyorum )
RAM önemli değil ya şuanki AMD kartta 16GB RAM var sözde ama performans alamıyorum. Nvidia teknolojileriyle daha iyi performans verir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: yitu
10 GB Koysalar Eski Serilerdeki Gibi Gam Yemem Valla 8 GB Çok Düşük Utanmasalar 4 , 6 GB Koyacaklar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri