öneri yapmicam ama vites sisteminin komple ya shimano ya da sram olmasına özen gösterin sram baya pahalı kaçar da shimano olmasına dikkat edin siz10k civarı bütçem var. 3 aşağı 5 yukarı oynar, kız arkadaşım için bisiklet bakıyorum bilgim sıfır. Taksitle alıcam şehirde vs gezmesi için güzel bir model arıyorum yardımcı olur musunuz
Hiç bilgim yok hocam vites ne işe yarar falan bana sadece güzel bir ürün atsanız onu alsamöneri yapmicam ama vites sisteminin komple ya shimano ya da sram olmasına özen gösterin sram baya pahalı kaçar da shimano olmasına dikkat edin siz
akşama kadar bakıp atayım o zaman 1 2 senedir bisiklet piyasasını bıraktım fiyatlar ne oldu bilmiyorumHiç bilgim yok hocam vites ne işe yarar falan bana sadece güzel bir ürün atsanız onu alsam
Sağ olun hocam, taksit olması önemli.akşama kadar bakıp atayım o zaman 1 2 senedir bisiklet piyasasını bıraktım fiyatlar ne oldu bilmiyorum
Dediğim gibi hocam pek bilgim yok dışarda falan rahat gezsin çok hızlı olmasın düşüp bir yerini kanatmasın yeter rahat olsun yaniakşama kadar bakıp atayım o zaman 1 2 senedir bisiklet piyasasını bıraktım fiyatlar ne oldu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen bana ne istediklerini yaz ona göre bakayım tek şart 10k olmasımı
bu bütçede sram zor hocam shimano alınacaksada shimano tourneyden uzak durulsun berbat bir aktarıcı ucuz ama dandik benimki felaket sorun çıkarıyor vites 1 de ama dişli 3 de geçen 7. vitesle kadronun arasına girdi iyiki araba tamircisinin önünde oldu işe gidiyodum kaldım öyle sağolsun abi yardım ettiöneri yapmicam ama vites sisteminin komple ya shimano ya da sram olmasına özen gösterin sram baya pahalı kaçar da shimano olmasına dikkat edin siz
orta kısmı alçakmı olsun normal bisiklet gibi mi olsunSağ olun hocam, taksit olması önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi hocam pek bilgim yok dışarda falan rahat gezsin çok hızlı olmasın düşüp bir yerini kanatmasın yeter rahat olsun yani
Bide 10k taksitli olsun yeter
Hocam kızı ikna edersem bunu alıcaz görünüşü çok güzelNostaljik duruyor ;
![]()
Sorrento S Bisan Şehir Bisikleti 1x7 Vites - Bebek Mavi / 44 Cm / 26" - Bisan Bisiklet
Bisan Sorrento S şehir bisikleti Shimano 1x7 vites, V-fren sistemi ve 26”-28” jant seçenekleriyle şehir içi sürüşlerde pratiklik ve konfor sunar.www.bisan.com.tr