Bisiklet önerisi 10k

Reaksiyon skoru
68
Bütçe
10000
10k civarı bütçem var. 3 aşağı 5 yukarı oynar, kız arkadaşım için bisiklet bakıyorum bilgim sıfır. Taksitle alıcam şehirde vs gezmesi için güzel bir model arıyorum yardımcı olur musunuz

10k civarı bütçem var. 3 aşağı 5 yukarı oynar, kız arkadaşım için bisiklet bakıyorum bilgim sıfır. Taksitle alıcam şehirde vs gezmesi için güzel bir model arıyorum yardımcı olur musunuz
öneri yapmicam ama vites sisteminin komple ya shimano ya da sram olmasına özen gösterin sram baya pahalı kaçar da shimano olmasına dikkat edin siz

öneri yapmicam ama vites sisteminin komple ya shimano ya da sram olmasına özen gösterin sram baya pahalı kaçar da shimano olmasına dikkat edin siz
Hiç bilgim yok hocam vites ne işe yarar falan bana sadece güzel bir ürün atsanız onu alsam

Hiç bilgim yok hocam vites ne işe yarar falan bana sadece güzel bir ürün atsanız onu alsam
akşama kadar bakıp atayım o zaman 1 2 senedir bisiklet piyasasını bıraktım fiyatlar ne oldu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen bana ne istediklerini yaz ona göre bakayım tek şart 10k olmasımı

akşama kadar bakıp atayım o zaman 1 2 senedir bisiklet piyasasını bıraktım fiyatlar ne oldu bilmiyorum
Sağ olun hocam, taksit olması önemli.

sen bana ne istediklerini yaz ona göre bakayım tek şart 10k olmasımı
Dediğim gibi hocam pek bilgim yok dışarda falan rahat gezsin çok hızlı olmasın düşüp bir yerini kanatmasın yeter rahat olsun yani
Bide 10k taksitli olsun yeter

bu bütçede sram zor hocam shimano alınacaksada shimano tourneyden uzak durulsun berbat bir aktarıcı ucuz ama dandik benimki felaket sorun çıkarıyor vites 1 de ama dişli 3 de geçen 7. vitesle kadronun arasına girdi iyiki araba tamircisinin önünde oldu işe gidiyodum kaldım öyle sağolsun abi yardım etti

Sağ olun hocam, taksit olması önemli.

Dediğim gibi hocam pek bilgim yok dışarda falan rahat gezsin çok hızlı olmasın düşüp bir yerini kanatmasın yeter rahat olsun yani
Bide 10k taksitli olsun yeter
orta kısmı alçakmı olsun normal bisiklet gibi mi olsun

Hazır bisiklet konusu banada önerir misiniz böyle 25-30 bandında yakışıklı bir dağ bisikleti yaşadığım yer biraz taşra o yüzden yollar mıcırlı falan bide biraz kiloluyum hem bisiklette kilo vermeme yardımcı olucak inşallah bide ilk bisikletim olucak sürmeyi onunla öğrenicem şimdiden tyeşekkürler

Geri