1.1 milyon TL araç önerisi

Sıfır araba bakmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea cırt. Fransızdan kötü malzemesi olan araç alınmaz (Japon hariç) Alınırsa da rakibi olmadığı yerde alınır.
bencede megane alınabilecek pozisyondayken egea alınmaz benimde çok hoşuma giden araç değil fakat en iyi iki seçenek bu. alıcı seçenekleri beğenirse son olarak ikisi arasında düşünüp kendi karar verir.

Son düzenleme:
600bin bütçesi olanada egea öneriliyo 1.2 milyon olanada. Nasıl bi arabaysa bu egea
600 E alan boyalı ve 1.4 modelli ve boş paket olur ama 1.2m e 1.6 dizel urban hatasız olur

Benim önerim düşük km 1.3 tce yada 1.5 dci megan yada suv sorun değilse duster 1.3 orta ful paket eğer denk gelirse 1.5 düşük km bu arada 1.3 E de bindik 1.5 E de dusterda 1.3 8/9 lt 1.5 4.5/5.5lt arası yakıyordu 120km virajlı dağ yolu 60 km git 60 km dönüş şekilde

Şahsen 8/9 lt çok ama güzel gidiyor ben dizelini öneririm

600bin bütçesi olanada egea öneriliyo 1.2 milyon olanada. Nasıl bi arabaysa bu egea
600 bine kazalı değişenli güçsüz bir egea alırsın 1.2 milyonada hatasız değişensiz güçlü dolu paket egea alırsın. bunlar öyle bir fiyat bandı ki aynı araçtan çıkamazsın sadece daha sağlamını alırsın.

600 bine kazalı değişenli güçsüz bir egea alırsın 1.2 milyonada hatasız değişensiz güçlü dolu paket egea alırsın. bunlar öyle bir fiyat bandı ki aynı araçtan çıkamazsın sadece daha sağlamını alırsın.
1.2milyona iki egea almak daha mantıklı gibi

Bütçe 1.2 milyon TL'ye kadar zorlanır ama aklımda tam bir şey yolmadığı için de karar veremiyorum. İstediğim şehir içinde çok yakmasın, bagajı geniş olsun (sedan aile arabası), satışı kolay olsun. Siz ne önerirsiniz?
Corolla 1.8 hybrid sedan

1.3 benzinli megane hoşuma gitti aslında
1.3 TCE megan asla önermem yakıtı yüksek 3 silindir ve 100bin görmeden motor yiyor tamiride olmadığı için komple yeni motor alınıyor

Bütçe 1.2 milyon TL'ye kadar zorlanır ama aklımda tam bir şey yolmadığı için de karar veremiyorum. İstediğim şehir içinde çok yakmasın, bagajı geniş olsun (sedan aile arabası), satışı kolay olsun. Siz ne önerirsiniz?
kral ben sanayiciyim bizdede 1.5 dci clio ve 1.5 crdi acent era var sana önerim elentra 1.6 ama hızlı satılsın dersen 1.5 dci megan bunlardan birini alırsan asla üzülmezsin

1.3 TCE megan asla önermem yakıtı yüksek 3 silindir ve 100bin görmeden motor yiyor tamiride olmadığı için komple yeni motor alınıyor

kral ben sanayiciyim bizdede 1.5 dci clio ve 1.5 crdi acent era var sana önerim elentra 1.6 ama hızlı satılsın dersen 1.5 dci megan bunlardan birini alırsan asla üzülmezsin
Kral sen bu işi erkenden bırak be. 1.3 TCE ye 3 silindir dedin ya :d fena bir sanayiciye benziyorsun. 3-4 bakımda bir termostat değiştiriyorsun, kaliteli yağ kullanıyorsun ve bitiyor.

Kral sen bu işi erkenden bırak be. 1.3 TCE ye 3 silindir dedin ya :d fena bir sanayiciye benziyorsun. 3-4 bakımda bir termostat değiştiriyorsun, kaliteli yağ kullanıyorsun ve bitiyor.
kral ben ufak arba yapmıyortum ağır tcari yapıyoerum reno servisinde çalışan arkadaşlarım bu arabalar 100biin ggörmeden piston kırıyor diyor böyle bir riske girilimez en sağlamı 1.5 dcı

Geri