Ne önerirsin hocamVatan indirimlerinden 9070xt alabilirsin ama o oyunlar için bu fiyatta ekran kartı almak çok gereksiz
İşlemcin nedir dostum bahsettiğin oyunlar işlemci tabanlı çünkü misal 9800x3d alıp yanına 9060 XT 5060 ti çekip keyfine sonuna kadar da bakabilirsin yada 7800x3d bahsettiğim işlemciler yok ise bence işlemci upgradeleyip yanına bahsettiğim ekran kartları da gider hani27K bütçe ile GPU tavsiyeleriniz neler zula valorant cs tarzı oyunlar için alacağım sıfır ?
Hocam ilk defa dizeceğim daha araştırıyorum şuanda bütçe sistem için 40-50K bandında olabilirİşlemcin nedir dostum bahsettiğin oyunlar işlemci tabanlı çünkü misal 9800x3d alıp yanına 9060 XT 5060 ti çekip keyfine sonuna kadar da bakabilirsin yada 7800x3d bahsettiğim işlemciler yok ise bence işlemci upgradeleyip yanına bahsettiğim ekran kartları da gider hani
İşlemci kendi fikrim 7800x3d falan al fps oynuyorsun muhtelemen yanına 9060 XT 5060 ti iyi gider işlemciden dolayı zaten yüksek fpsler alacaksın imzamdaki sistemle valorant CS de 700 ila değişken olarak 1000 fps arası alıyorumHocam ilk defa dizeceğim daha araştırıyorum şuanda bütçe sistem için 40-50K bandında olabilir
Arkadaşın dediği gibi online oyunlar oynayacaksan bütçeyi işlemciye kaydır vatanda 15kya 9060xt 16gb satılmıştı bu hafta da olursa ondan al kalan parayı işlemciye göm nvidia istiyorum dersen 5060ti 16gb al gerisini işlemciye verNe önerirsin hocam
40 50 k ya zaten rahat güzel sistem dizebilirsin kesinlikleHocam ilk defa dizeceğim daha araştırıyorum şuanda bütçe sistem için 40-50K bandında olabilir