Yok hocam memnun olmadığım için siyahlar mor gibi o yüzden53k'lık monitörden 80k'lık monitöre upgrade. Para babasıysan neden olmasın.
Para dert değilse geç, normalde masraf ettiğine değmez. Sizin ekonomik durumunuzla alakalı bir şey bu.Yok hocam memnun olmadığım için siyahlar mor gibi o yüzden
Anladım hocam peki XG27AQDMG ye geçilir mi ? Buda parlak WOLEDPara dert değilse geç, normalde masraf ettiğine değmez. Sizin ekonomik durumunuzla alakalı bir şey bu.
Pg27aqdmg mat woled 1 seneMerhaba arkadaşlar bende Asus ROG PG27UCDM var ama siyah renginden memnun değilim mor(pembe) gibi oluyor hiç sevmedim sizce QD-OLED den yeni çıkıcak olan True Black Parlak WOLED (XG32UCWMG) monitöre geçilir mi?
Bu seferde 4k değil, renkler bunun kadar canlı değil vs diyeceksin. Mağazaya gidip kendi gözünüzle görün, değip değmeyeceğine siz karar verin. Bana göre değmez size göre değebilir veya tam terside olabilir.Anladım hocam peki XG27AQDMG ye geçilir mi ? Buda parlak WOLED
Hocam sizce hangisi daha iyi parlak WOLED mi QD-OLED mi kullanmışsınız her paneli maşallah.Pg27aqdmg mat woled 1 sene
Xg27aqdmg parlak Woled 6 ay
Samsung Qd-Oled 3 ay'dir kullanıyorum hocam. Sorun varsa sor.
Birde parlak qd oled kullansaymış tam olurmuş.Hocam sizce hangisi daha iyi parlak WOLED mi QD-OLED mi kullanmışsınız her paneli maşallah.
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum en iyisi ben bir mağazaya gidip bakıyim ikisi arasındaki farka birde ya 4k Parlak WOLED beklicem yada mecbur 2k parlak WOLED alıcam çünkü 4k Parlak WOLED fiyatı iki katı olucaktır 60 binden aşağı olacağını sanmıyorum 4k parlak WOLEDin.Bu seferde 4k değil, renkler bunun kadar canlı değil vs diyeceksin. Mağazaya gidip kendi gözünüzle görün, değip değmeyeceğine siz karar verin. Bana göre değmez size göre değebilir veya tam terside olabilir.
Aynen öyleBirde parlak qd oled kullansaymış tam olurmuş.
Birinin demesiyle olacak iş değil bu, mağazaya gidip denemek lazım. Mor kısmına takıntılısın woled senin için daha iyi olabilir ama 60-80k da para bayılmak ne kadar mantıklı...Aynen öyle yapmayı düşünüyorum en iyisi ben bir mağazaya gidip bakıyim ikisi arasındaki farka birde ya 4k Parlak WOLED beklicem yada mecbur 2k parlak WOLED alıcam çünkü 4k Parlak WOLED fiyatı iki katı olucaktır 60 binden aşağı olacağını sanmıyorum 4k parlak WOLEDin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle![]()
Morarma muhabbetinden ötürü 1.5 sene Qd-Oled olmadim. Taa ki arkadaşım Samsung qd alana kadar.Hocam sizce hangisi daha iyi parlak WOLED mi QD-OLED mi kullanmışsınız her paneli maşallah.
Aman kalsın qd oled mat kaplamaya rağmen çok canlı zaten.Birde parlak qd oled kullansaymış tam olurmuş.