QD-OLED den Parlak WOLED monitöre geçilir mi ?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba arkadaşlar bende Asus ROG PG27UCDM var ama siyah renginden memnun değilim mor(pembe) gibi oluyor hiç sevmedim sizce QD-OLED den yeni çıkıcak olan True Black Parlak WOLED (XG32UCWMG) monitöre geçilir mi?

Ekler

• SİYAH RENK MORLAŞMA.webp
    SİYAH RENK MORLAŞMA.webp
    18.3 KB · Hit: 122
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende Asus ROG PG27UCDM var ama siyah renginden memnun değilim mor(pembe) gibi oluyor hiç sevmedim sizce QD-OLED den yeni çıkıcak olan True Black Parlak WOLED (XG32UCWMG) monitöre geçilir mi?
Pg27aqdmg mat woled 1 sene
Xg27aqdmg parlak Woled 6 ay
Samsung Qd-Oled 3 ay'dir kullanıyorum hocam. Sorun varsa sor.

Anladım hocam peki XG27AQDMG ye geçilir mi ? Buda parlak WOLED
Bu seferde 4k değil, renkler bunun kadar canlı değil vs diyeceksin. Mağazaya gidip kendi gözünüzle görün, değip değmeyeceğine siz karar verin. Bana göre değmez size göre değebilir veya tam terside olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bu seferde 4k değil, renkler bunun kadar canlı değil vs diyeceksin. Mağazaya gidip kendi gözünüzle görün, değip değmeyeceğine siz karar verin. Bana göre değmez size göre değebilir veya tam terside olabilir.
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum en iyisi ben bir mağazaya gidip bakıyim ikisi arasındaki farka birde ya 4k Parlak WOLED beklicem yada mecbur 2k parlak WOLED alıcam çünkü 4k Parlak WOLED fiyatı iki katı olucaktır 60 binden aşağı olacağını sanmıyorum 4k parlak WOLEDin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde parlak qd oled kullansaymış tam olurmuş.
Aynen öyle 😂

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum en iyisi ben bir mağazaya gidip bakıyim ikisi arasındaki farka birde ya 4k Parlak WOLED beklicem yada mecbur 2k parlak WOLED alıcam çünkü 4k Parlak WOLED fiyatı iki katı olucaktır 60 binden aşağı olacağını sanmıyorum 4k parlak WOLEDin.

Aynen öyle 😂
Birinin demesiyle olacak iş değil bu, mağazaya gidip denemek lazım. Mor kısmına takıntılısın woled senin için daha iyi olabilir ama 60-80k da para bayılmak ne kadar mantıklı...

En kötü XG27AQDMG kullanırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Hocam sizce hangisi daha iyi parlak WOLED mi QD-OLED mi kullanmışsınız her paneli maşallah.
Morarma muhabbetinden ötürü 1.5 sene Qd-Oled olmadim. Taa ki arkadaşım Samsung qd alana kadar.
Öncelikle morarma sadece doğrudan günde vurunca oluyormuş. Benim monitöre Güneş vuramaz camın tersinde duruyor. Ampül ışığı da çok etkilemedi.
Ama kesinlikle parlak Woled kadar siyah değil. Birine 10/10 siyah dersen diğeri 10/8.5-9 falan.
Niye geçtim çünkü aynı paraya Samsung 4k oled satıyordu. Sıralama yapacak olursam;
1- Parlak Woled
2-Qd-Oled
3- Mat woled
En kötüsü mat woled'mis bu süreçte bunu anladim. Çünkü hem mat hem Woled olduğu için evet siyahlar tam siyah ama renkler canlı değilmiş.

Birde parlak qd oled kullansaymış tam olurmuş.
Aman kalsın qd oled mat kaplamaya rağmen çok canlı zaten.
Parlaklığı 0'a çektim hala parlak duruyor ekran.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri