- Reaksiyon skoru
- 948
Aynı Şeyin Laciverti BurdaLancool 217 en iyi hava akışına sahip kasa denebilir genele bakıldığında.
Aynı Şeyin Laciverti BurdaLancool 217 en iyi hava akışına sahip kasa denebilir genele bakıldığında.
Bu Kasayı Bilirmisin Bilmem Ama Çok Güzel Bir Kasa Sinerji'ye Yakınsan Bir Stok Kontrolü Yapmanı Tavsiye Ederim .Beyler malumunuz havalar sıcak. Bende ilk kez sistem toplamanın verdiği cahillikle kasayı küçük seçtim esasında ben biraz büyük bekliyordum. XPG valor mesh benim için hayal kırıklığı oldu, hava akışı konusunda pek memnun değilim bu yüzden bütçemi biraz artırıp biraz daha elle tutulur, hava akışı güzel deneyimlediğiniz kasa öneresi istiyorum hali hazırda psu var zaten. Psu olmasına gerek yok yani. Hava akışı ve fan kalitesi güzel olsun yeterli.
Bütçe: 8000TL
O Kasayı Alacaksan Benzer Ve Daha Uygun Fiyatlısı Bu .Evet, bir kurban lazım galiba, sizin için kendimi feda edeceğim sorun yok![]()
bunun harici Arctic 3 360MM sığacak biraz daha f/p kasa var mıdır?360 sığıyor, 420mm Arctic sığan kasa bulmak zor![]()
Eskiler Bilir Muhtemelen Sende Bilirsin .360 sığıyor, 420mm Arctic sığan kasa bulmak zor![]()
Hocam attığın lianliden daha pahalı Lianlide + olarak hub var galibaBu Kasayı Bilirmisin Bilmem Ama Çok Güzel Bir Kasa Sinerji'ye Yakınsan Bir Stok Kontrolü Yapmanı Tavsiye Ederim .
![]()
DeepCool MORPHEUS Black ARGB Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool MORPHEUS Black ARGB Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O Kasayı Alacaksan Benzer Ve Daha Uygun Fiyatlısı Bu .
![]()
Fractal Design North Chalk White TG Clear Tint (FD-C-NOR1C-04) | Teknobiyotik
www.teknobiyotik.com
Bu Kasayı Biliyormusun Hocam ?Hocam attığın lianliden daha pahalı Lianlide + olarak hub var galiba
Bu Kasayı Biliyormusun Hocam ?
Lian-Li Hangi Modelini Diyorsun ?
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-4-argb-fanli-micro-atx-fiyati,182669044.html bu var hocam 4*140bunun harici Arctic 3 360MM sığacak biraz daha f/p kasa var mıdır?
Kötü Bir Tercih Olur .
F/P Bazlı Bakarsak İyi Alınır .
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-4-argb-fanli-micro-atx-fiyati,182669044.html bu var hocam 4*140
Siz bilgili insanlara benziyorsunuz hemen ufak bir soru sıkıştırsam mazur görünKötü Bir Tercih Olur .
Tavsiyem .
![]()
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
F/P Bazlı Bakarsak İyi Alınır .
Siz bilgili insanlara benziyorsunuz hemen ufak bir soru sıkıştırsam mazur görün
Bu bütçede bu kasadan daha iyisi var mıdır? 360 lık soğutucu takmayı düşünüyorum ilerde
Arctic sığar mı?![]()
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu Al Hocam .
360 Mm Sıvı Soğutucu .
400 mm Ekran Kartı Sığar .
Buyur Kasanın Dökümanı .
![]()
480T RGB Airflow Tempered Glass Mid-Tower Case
The CORSAIR 480T is a mid-tower ATX case with a spacious interior and excellent potential for a great cooling case.www.corsair.com
360 Diyorsan Rahat 420 TırtArctic 280 sığar mı?