5070 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ YARDIM

31 derece rampage octegon c50 var kule tipi oyun yükleme ekranında çok ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra 140mm egzoz ekledim ona rağmen böyle baya sıcak hava atıyor
Bro senin fanların yönü ters olabilir mi acaba bi foto iyi olur

Gainward python ısınan bir model. Gainward phantom ısınmayan modeli. İade edebilirsen etmen iyi olur.

Bilmiyorum valla işlemci neyse de ekran kartı için normal değil hani havadan sebep desek bukadar etki edeceğini sanmıyorum enazından ekran kartına
Hocam ince hesaptan hazır sistem aldım iade şansım varmı

Gainward python ısınan bir model. Gainward phantom ısınmayan modeli. İade edebilirsen etmen iyi olur.
İnce hesap hazır sistem iade şansım varmı

Hocam ince hesaptan hazır sistem aldım iade şansım varmı
Talepte bulunun uygulamadan sorununuzu yazın muhtemelen kasayı göndermenizi veya bir kaç şey yapmanızı isterler ondan sonra duruma göre kasayı gönderirsiniz İsterseniz iade veya değişim yaptırırsınız

Talepte bulunun uygulamadan sorununuzu yazın muhtemelen kasayı göndermenizi veya bir kaç şey yapmanızı isterler ondan sonra duruma göre kasayı gönderirsiniz İsterseniz iade veya değişim yaptırırsınız
Sıcaklıkran ziyade arada oyundan atıyor mouse kaydırınca sistemde coil whine gibi bir ses var ve acayip şekilde fan sesi geliyor oyunun sesini bastırıyor

Asus ekran kartıyla değiştirmelerini istesem yaparlarmı aradaki farkı ödesem

Sıcaklıkran ziyade arada oyundan atıyor mouse kaydırınca sistemde coil whine gibi bir ses var ve acayip şekilde fan sesi geliyor oyunun sesini bastırıyor

Asus ekran kartıyla değiştirmelerini istesem yaparlarmı aradaki farkı ödesem
Valla bilmiyorum bence incehesap değilim :))) en iyi bütün sorunları anlatan bir açıklama ile iade değişim talebinde bulun çok geçmeden muhtemelen kasayı geri göndermenizi isteyecekler sende herşeyi bütün sorunları güzelce açıklayan bir not ve fatura ile kasayı güzelce paketleyip onlara tekrar geri göndereceksin

Valla bilmiyorum bence incehesap değilim :))) en iyi bütün sorunları anlatan bir açıklama ile iade değişim talebinde bulun çok geçmeden muhtemelen kasayı geri göndermenizi isteyecekler sende herşeyi bütün sorunları güzelce açıklayan bir not ve fatura ile kasayı güzelce paketleyip onlara tekrar geri göndereceksin
Dm vakarmısın

Havalar evet sıcak sistemlerde sıcak. Undervolt ve fan ayarı yapmayı dene. Ama sıfır kart da bu dereceler pek normal değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,281
Üyeler
189,588
Son üye
Jyhron
Geri