evet biraz riskli bir seçim distribütör garantili bulana kadar biraz daha araştırma yapim yorum için teşekkürlerFiyat iyi. Telefonda 2 yıl boyunca bir sorun çıkmazsa samsung garantili olması ile arasında bir fark kalmaz. Oldu ki bir sorun oldu garantisi yokmuş gibi düşün. genelde ihtalatçı garantili olduğunda herhangi bir ürün. Servisi işi sürekli yokuşa sürüyor ve yardımcı olmuyorlar.
S25 ultra istiyorum s24 ün köşeleri rahatsız ediyorOnun yerine Samsung garantili S24U daha makul bir seçenek olur bence. Zaten CPU hariç fark yok iki cihaz arasında
O konuda haklısınız, S24U kullanıcısı olarak köşelerden rahatsızım ancak sırf köşesi var diye de garantisiz cihaz almazdım. İthalatçı garantili = garantisiz gibi bir şeyS25 ultra istiyorum s24 ün köşeleri rahatsız ediyor
vazgeçtim ithalatcı garantili üründen uyguna distribütör lü bulursam alıcamO konuda haklısınız, S24U kullanıcısı olarak köşelerden rahatsızım ancak sırf köşesi var diye de garantisiz cihaz almazdım. İthalatçı garantili = garantisiz gibi bir şey