bu psu markası iyi mi? fiyatı uygun mu? sistemime yeterli gelir mi? teşekkürler şimdiden
i5 12400 f
6650 XT DUAL 8GB
16gb DDR
Alıntıyı görüntüle
Ne Önereceğimi Bildiğin Halde Etiketledin
Sende mesaj sayısı kas tek başıma kasınca anlamı olmuyorNe Önereceğimi Bildiğin Halde Etiketledin
![]()
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com
o kadar c4 markalar kullandım yanan tek psum high powerdıNe Önereceğimi Bildiğin Halde Etiketledin
![]()
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com
Sende mesaj sayısı kas tek başıma kasınca anlamı olmuyor![]()
Gerek Yok
![]()
O Senin Bahtsızlğın Hocamo kadar c4 markalar kullandım yanan tek psum high powerdı
benim paylaştığım thermaltake psu nasılNe Önereceğimi Bildiğin Halde Etiketledin
Attığım Power'a Kıyasla Çok Eski Kalıyor Attığım Psu 850 Watt PCI 5.1 ATX 3.1 Olması Çok Büyük Bir Dezavantaj .benim paylaştığım thermaltake psu nasıl