Hazır Sistem Önerisi

Nvidia VRAM teknolojisi geliştiriyor 8 gb VRAM yeterli gelebilir gibi görünüyor sıkıştırma flndı galiba
o gelişimi ti da kullandı malesef 5060 da bile 1080p ultra ve dlssler açıldığında vram 7500mb ye dayanıyor
şimdi o 2gb lik kare vram slotlarının her biri gpu ya 32 bit veri yoluyla bağlı
yeni vram demek yeni bit demek masraf çok artıyor
ti serisi ile her vrame yeni bit yolu yerine aynı bit yolundan kartın ter düzü 2vram bloğu birden geçiriyorlar
yeni bit yolu kadar performasnlı değil
ama çok daha ucuz oluyor bu sayede 60 serisinin ucuzluğu ile 16gb vram çıkarabildiler.

o gelişimi ti da kullandı malesef 5060 da bile 1080p ultra ve dlssler açıldığında vram 7500mb ye dayanıyor
şimdi o 2gb lik kare vram slotlarının her biri gpu ya 32 bit veri yoluyla bağlı
yeni vram demek yeni bit demek masraf çok artıyor
ti serisi ile her vrame yeni bit yolu yerine aynı bit yolundan kartın ter düzü 2vram bloğu birden geçiriyorlar
yeni bit yolu kadar performasnlı değil
ama çok daha ucuz oluyor bu sayede 60 serisinin ucuzluğu ile 16gb vram çıkarabildiler.

anlattığım donanımsal bir gelişimdi yazılımsa lolarak şuan net bir yazılım çıkmadı ama 8gb nin yetersiz olduğunu farkeden nvdia işine gelir ve kullanıcıy önemserse böle bi yazılımsal güncelleme çıkarabilir.

ama buna güvenmemek gerek nvdia yıllarıdr bir şey çıkarıoruz diyip unutuyolar :D
hocam peki 29k bandına 7600xt li sistem almak mantıklı mı ama ddr4

anlattığım donanımsal bir gelişimdi yazılımsa lolarak şuan net bir yazılım çıkmadı ama 8gb nin yetersiz olduğunu farkeden nvdia işine gelir ve kullanıcıy önemserse böle bi yazılımsal güncelleme çıkarabilir.

ama buna güvenmemek gerek nvdia yıllarıdr bir şey çıkarıoruz diyip unutuyolar
Guvenmedim zaten

ama buna güvenmemek gerek nvdia yıllarıdr bir şey çıkarıoruz diyip unutuyolar :D
INTEL 14400F-MSI GeForce RTX 5060 8GB VENTUS-MSI H610M E-500GB-16GB DDR5 şöyle bir sistemde var tebilonda

hocam peki 29k bandına 7600xt li sistem almak mantıklı mı ama ddr4
1 2 sene önce mantıklı derdim ama yakında ddr4 kanadı silinecek.
ve dediğim gibi amd 9000 serisine kadar teknolojilerde çok kötü
ileride çıkacak oyunlarda kartın yetmiyecek ve fsr açmak isticeksin ama bi bakıcaksın bozulmalar var.
malesefki kullanıcı hep zararda
en mantıklısı sen alabiliyosan biraz zorla 5060 al.
yapamıyorsun yapacak bişi yok 4060 ile devam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

INTEL 14400F-MSI GeForce RTX 5060 8GB VENTUS-MSI H610M E-500GB-16GB DDR5 şöyle bir sistemde var tebilonda
ürünlerin linkini atarsan mhz değerleri gibi daha detaylı yardımcı olabiliriz.

ileride çıkacak oyunlarda kartın yetmiyecek ve fsr açmak isticeksin ama bi bakıcaksın bozulmalar var.

gaming gendede bunlar var https://www.gaming.gen.tr/urun/7329...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ ve https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

Arkadaşın konusunu baktıktan sonra benim konuya da bakma şansınız var mı beyler 5060ti 7600 bi sistem var da alınır mı diye soracaktım

gelişi güzel göz gezdirdim ve şu kanaatlara vardım :D

ekran kartı 5060 harika
işlemci güzel
anakart destekli ve yeterli
ramlerin mhz değerleri iyi ( ama 16gb ram yetmemeye başladı bütçen olduğunda aynı modelden alıp 32 ye yükselt )
kasa önü mash ızgara hava akışı iyi gibi gözüküyor
600w psu kesinlikle fazlasıyla yeterli çok bile ama şöle bir şey gördüm sistemde 600w yazıyor ama detaylı teknik bilgileri gör dediğimde 750w yazıyor?

onun dışında site güvenliği ve kaliteisini bilmiyorum forumlardan örenebilirsin.

Arkadaşın konusunu baktıktan sonra benim konuya da bakma şansınız var mı beyler 5060ti 7600 bi sistem var da alınır mı diye soracaktım
attığınız sistem 29k mı

gelişi güzel göz gezdirdim ve şu kanaatlara vardım :D

ekran kartı 5060 harika
işlemci güzel
anakart destekli ve yeterli
ramlerin mhz değerleri iyi ( ama 16gb ram yetmemeye başladı bütçen olduğunda aynı modelden alıp 32 ye yükselt )
kasa önü mash ızgara hava akışı iyi gibi gözüküyor
600w psu kesinlikle fazlasıyla yeterli çok bile ama şöle bir şey gördüm sistemde 600w yazıyor ama detaylı teknik bilgileri gör dediğimde 750w yazıyor?

onun dışında site güvenliği ve kaliteisini bilmiyorum forumlardan örenebilirsin.
peki son attığım gaming gen sistemlerine ne diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri