YagmaciGandal
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
1750 tl bütçem var hangi klavyeyi almalıyım
Gamakay mk61 almak mantıklı olmaz mı bunların yanında hocam?iyzico 500tl cashback var
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye https://share.google/kgngv1zVZ8uQbKLjb1750 tl bütçem var hangi klavyeyi almalıyım
ikisi bambaşka bir şey bir tarafta manyetik switch var bütçe bu seviyelerdeyse fun60 kat kat daha mantıklıGamakay mk61 almak mantıklı olmaz mı bunların yanında hocam?
2. elden 900₺ ye falan...
Pro ile HE arasındaki fark nedir?Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye https://share.google/kgngv1zVZ8uQbKLjb
kablolu/kablosuz kullanım sıfır olması kaliteli pcbGamakay mk61 almak mantıklı olmaz mı bunların yanında hocam?
2. elden 900₺ ye falan...
manyetik switchin farkı nedir ki hocam? yıllardır mk61 kullandım pudding keycapsleri o kadar özledim ki şuan madlions mad68he kullanıyorum mk61 daha hoş geliyordu bunda tuşları göremiyorum bile ya yerlerini bilmeme rağmenikisi bambaşka bir şey bir tarafta manyetik switch var bütçe bu seviyelerdeyse fun60 kat kat daha mantıklı
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye https://share.google/kgngv1zVZ8uQbKLjb
ikisi bambaşka bir şey bir tarafta manyetik switch var bütçe bu seviyelerdeyse fun60 kat kat daha mantıklı
Hocalarım benimde oluşturduğum konuya bakar mısınız rica etsem kafam yandı dakablolu/kablosuz kullanım sıfır olması kaliteli pcb
*MAD68 PRO CNC Alüminyum* ile *MAD68 HE* arasındaki farklar şöyle özetlenebilir:Pro ile HE arasındaki fark nedir?
Konunun linki atınımanyetik switchin farkı nedir ki hocam? yıllardır mk61 kullandım pudding keycapsleri o kadar özledim ki şuan madlions mad68he kullanıyorum mk61 daha hoş geliyordu bunda tuşları göremiyorum bile ya yerlerini bilmeme rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım benimde oluşturduğum konuya bakar mısınız rica etsem kafam yandı da![]()
dediğin olay sitede yok herhalde şuan göremedimiyzico 500tl cashback var
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
iyzico diyorsan iyzico uygulama indirip girip kampanya katılacan bide parolapara kayıt yaparsan toplam 900tl geri alırsın fps gibi oynuyorsan akko fun 60 pro öneririm.