1750 tl klavye önerisi

renk boyut tercihi nedir?

iyzico 500tl cashback var

Gamakay mk61 almak mantıklı olmaz mı bunların yanında hocam?
2. elden 900₺ ye falan...

ikisi bambaşka bir şey bir tarafta manyetik switch var bütçe bu seviyelerdeyse fun60 kat kat daha mantıklı
manyetik switchin farkı nedir ki hocam? yıllardır mk61 kullandım pudding keycapsleri o kadar özledim ki şuan madlions mad68he kullanıyorum mk61 daha hoş geliyordu bunda tuşları göremiyorum bile ya yerlerini bilmeme rağmen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye https://share.google/kgngv1zVZ8uQbKLjb

ikisi bambaşka bir şey bir tarafta manyetik switch var bütçe bu seviyelerdeyse fun60 kat kat daha mantıklı

kablolu/kablosuz kullanım sıfır olması kaliteli pcb
Hocalarım benimde oluşturduğum konuya bakar mısınız rica etsem kafam yandı da :D

Pro ile HE arasındaki fark nedir?
*MAD68 PRO CNC Alüminyum* ile *MAD68 HE* arasındaki farklar şöyle özetlenebilir:

*MAD68 PRO CNC Alüminyum:*
- Tamamen CNC işlenmiş alüminyum kasa (premium malzeme kalitesi, dayanıklılık, ağırlık ve titreşim azaltma avantajı).
- Genellikle daha iyi akustik performans ve yazım hissi sunar.
- Fiyatı daha yüksektir.

*MAD68 HE:*
- Genellikle ABS veya plastik kasa.
- Daha hafif, taşınabilir ama ses yalıtımı ve sağlamlık açısından alüminyum kadar iyi değil.
- Fiyat/performans ürünü sayılabilir.

manyetik switchin farkı nedir ki hocam? yıllardır mk61 kullandım pudding keycapsleri o kadar özledim ki şuan madlions mad68he kullanıyorum mk61 daha hoş geliyordu bunda tuşları göremiyorum bile ya yerlerini bilmeme rağmen :D

Hocalarım benimde oluşturduğum konuya bakar mısınız rica etsem kafam yandı da :D
Konunun linki atını

dediğin olay sitede yok herhalde şuan göremedim

bundan önce royal kludge r65 phontom alamyı düşündüm sizce nasıl

dediğin olay sitede yok herhalde şuan göremedim

bundan önce royal kludge r65 phontom alamyı düşündüm sizce nasıl

iyzico diyorsan iyzico uygulama indirip girip kampanya katılacan bide parolapara kayıt yaparsan toplam 900tl geri alırsın fps gibi oynuyorsan akko fun 60 pro öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri