hocam sakin olun bana silah dayayarak konuşuyorsunuz gibi hisettim. normalde ben pcmi taksitle almıştım o yüzden soru işareti kalmıştı aklımdada de bu nasıl karar yaSen ne zamandan beri yoksun ulkede? 12000TL ve altina dogrudan kredisiz, cartsuz cusrtsuz taksitli alabiliyosun sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iPhone'larda 3 taksit olayi vardi oda tamamen kalkti, alisveri kredisi iteliyorlar.
12K TL ustuneydi gercide iPhone olarak daha cok bilinir. sonra o 3 taksidi de kaldirdilar dedigim gibi.
Taksitle telefon alimi yok yani artik, ancak easycep gibi yerlerde var onun disinda alisveris kredisi veya 0 faiz yeni musterilere ozel bankalarin kredisi oluyor kampanyali o sekilde alicaksin.
easycep'e baktım ama onların sıfır telefonlarında taksit uygulanmıyor sadece yenilenmiş telefonlarında uygulanıyor ben o kumarı oynamam.Taksitle telefon alimi yok yani artik, ancak easycep gibi yerlerde var onun disinda alisveris kredisi veya 0 faiz yeni musterilere ozel bankalarin kredisi oluyor kampanyali o sekilde alicaksin.
bende o civarlarda bütçe düşünüyorum hocam IOS'tan Androide geçmek istiyorum artık20 bin tl altına taksitle alabilirsiniz. Bütçe nedir
Yok hocam silah dayama degil, disardamiydin dayi, iceerdeydim yegene metafor yapmistim aslinda aklima bir anda o sahne geldi senin konuyu okuyunca dahocam sakin olun bana silah dayayarak konuşuyorsunuz gibi hisettim. normalde ben pcmi taksitle almıştım o yüzden soru işareti kalmıştı aklımdada de bu nasıl karar ya
easycep'e baktım ama onların sıfır telefonlarında taksit uygulanmıyor sadece yenilenmiş telefonlarında uygulanıyor ben o kumarı oynamam.
Bir tek alışveriş kredisi kalıyor ortada, alışveriş kredisinde süreç nasıl işliyor hocam?
bak bende ulkede yokmusum 20K yapmislar siniri en son 12k idi.20 bin tl altına, üstündekilere ise genelde alışveriş kredisiyle maks 3 taksitle alabilirsiniz. Bütçe nedir
Evet kısa süreliğine 12k'ya düşürmüşlerdi tekrar 20k yaptılar. Normalde uzun zamandır 20k idi.Yok hocam silah dayama degil, disardamiydin dayi, iceerdeydim yegene metafor yapmistim aslinda aklima bir anda o sahne geldi senin konuyu okuyunca da
bak bende ulkede yokmusum 20K yapmislar siniri en son 12k idi.
2. el ya da yenilenmiş alabilirsin.
hocam ilk kez duyuyorum bu siteyi alışveriş yapyınızmı hiç?Satıcı Vatan vs olmasına dikkat edin en azından kurumsal satıcı. 20 bin tl altındaki modeller aşağıda. Bu bütçede Samsung A56 mantıklı ama Alisgidis sitesinde 20 bin tl altına a56 yok. Diğer sitelerde A56 daha uygun, onlarda da 12 taksit yok sanırım.
En Uygun Fiyatlarla Samsung Modelleri - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla tüm Samsung ürünlerini ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
Fibabanka'nın kendi sitesi. Zaten Fibabanka kuruluşudur diye de yazıyor sözleşme kısımlarında. Evet güvenilir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ilk kez duyuyorum bu siteyi alışveriş yapyınızmı hiç?
teşekkür ederim bunu bilmem iyi olmuşFibabanka'nın kendi sitesi. Zaten Fibabanka kuruluşudur diye de yazıyor sözleşme kısımlarında. Evet güvenilir.
Alışveriş kredisi ile 12 taksit yapıyor. Kredi skorun aşırı kötü değilse çıkar.teşekkür ederim bunu bilmem iyi olmuş
@UCAK hocam sadece fibabanka ile taksit olabiliyormuş ziraat bankası ile taksit yapabilirim ancayinede teşekkür ediyorum
hocam şimdi onun mantığı nasıl oluyor acaba trendyolda dün denedim bana teklif geldi 6 ay sonra uygulamaya yönlendirdi ondan sonra süreç nasıl işliyor size zahmet anlatırmısınızAlışveriş kredisi ile 12 taksit yapıyor