Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,692
Şu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Neden hocamtogg verimli bir elektrikli araç değl
Togg bence de alma. İlla elektrikli alacaksan eğer Tesla model y al ama bu araçta da birçok kronik arıza mevcut. Ben senin yerinde olsam toyota corolla 1.8 hybrid alırdım.Şu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Tesla yerine corolla önermenin sebebi teslanın sıkıntısı mı corollanın iyi olması miTogg bence de alma. İlla elektrikli alacaksan eğer Tesla model y al ama bu araçta da birçok kronik arıza mevcut. Ben senin yerinde olsam toyota corolla 1.8 hybrid alırdım.
Corolla yıllardır namını kanıtlamış bir model. Yolda araba sürerken gazlamayı sevmeyen biri değilsen cvt şanzıman konusunda da sıkıntı yaşamazsın. Şehir içinde çok rahat bir şanzıman. Yağına suyuna dikkat ettiğin taktirde ölümsüz bir araba.Tesla yerine corolla önermenin sebebi teslanın sıkıntısı mı corollanın iyi olması mi
Çok sevdiğim söylenemez otobanda uzun yolda falan max 110Corolla yıllardır namını kanıtlamış bir model. Yolda araba sürerken gazlamayı sevmeyen biri değilsen cvt şanzıman konusunda da sıkıntı yaşamazsın. Şehir içinde çok rahat bir şanzıman. Yağına suyuna dikkat ettiğin taktirde ölümsüz bir araba.
Sıfır istediğimi yazmayı unutmuşumAlfa tonale
Kia Sportage
vw tiguan
X1
biraz daha uyguna F10 olabilir
A4,A5
C,E serisi
Hiç düşünmeden 1.8 hybrid al geç o zaman. Minimum flame x pack olmasına dikkat et. Bu paket ve üstü al. Passion xpack en üst paketi oluyor. Flame x pack bir alt paketi.Çok sevdiğim söylenemez otobanda uzun yolda falan max 110
1.5 benzinli modelini de alabilirsin bu arada. 1.8 hybrid daha ekonomik daha az yakıyor ama aralarında 200-250k fiyat farkı var.Hiç düşünmeden 1.8 hybrid al geç o zaman. Minimum flame x pack olmasına dikkat et. Bu paket ve üstü al. Passion xpack en üst paketi oluyor. Flame x pack bir alt paketi.
1.8in vergisi fazlaHiç düşünmeden 1.8 hybrid al geç o zaman. Minimum flame x pack olmasına dikkat et. Bu paket ve üstü al. Passion xpack en üst paketi oluyor. Flame x pack bir alt paketi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.5 benzinli modelini de alabilirsin bu arada. 1.8 hybrid daha ekonomik daha az yakıyor ama aralarında 200-250k fiyat farkı var.
Hangisi daha mantıklıdır zaten aldığım zaman satma gibi bir planım da yok gittiği yere kadsr en az 8 10 sene binerim gibi, sitede şarj ünitesi de varHiç düşünmeden 1.8 hybrid al geç o zaman. Minimum flame x pack olmasına dikkat et. Bu paket ve üstü al. Passion xpack en üst paketi oluyor. Flame x pack bir alt paketi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.5 benzinli modelini de alabilirsin bu arada. 1.8 hybrid daha ekonomik daha az yakıyor ama aralarında 200-250k fiyat farkı var.