2 Milyon civarı araba önerisi

Şu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Citroën c5 aircross max dün 55 bayi ile görüştüm 2400e falan veren bayiiler var ama 2000e eski maliyetli aracı olanlarda var almayı düşünürsen excel dosyası paylaşırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Citroën c5 aircross max dün 55 bayi ile görüştüm 2400e falan veren bayiiler var ama 2000e eski maliyetli aracı olanlarda var almayı düşünürsen excel dosyası paylaşırım
Nappa deri koltuklu cam tavanlı ve elektronik bagajlı Max paket

8-10 sene bineceksen kesin japon bak zaten toyota honda vs gerisi hikaye 3 seneden sonra tıs tıs osurmaya başlar. Yok ben gösteriş istiyorum cam tavan ses sistemi led panel led konsol vs istiyorsan fransız grubu bakabilirsin

8-10 sene bineceksen kesin japon bak zaten toyota honda vs gerisi hikaye 3 seneden sonra tıs tıs osurmaya başlar. Yok ben gösteriş istiyorum cam tavan ses sistemi led panel led konsol vs istiyorsan fransız grubu bakabilirsin
Focusla 10 seneyi doldurdum 120k km bile olmadı galiba benim 10 senelik kullanım normalde 3 4 seneye denk geliyor olabilir

Şu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Elektrikli düşünüyosan ioniq 5 ioniq 6 kia ew3 model y olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Togg bence de alma. İlla elektrikli alacaksan eğer Tesla model y al ama bu araçta da birçok kronik arıza mevcut. Ben senin yerinde olsam toyota corolla 1.8 hybrid alırdım.
2 milyon veripte japon takozu almazsın ya

ben kesin olarak model y juniper alırdım

Araba güzelde satan galeriyi tanıyorum günahını iste vermez öyle cimri pinti bi herif. Sincan esnafından araba alınmazda satılmazda
Ben tanımam etmem bir filtreleme yaptım 2 milyon param olsa ne alırım diye gözüme en güzel bu gözüktü. Galerici öyle biriyse zaten ondan el arabası bile alınmaz kim bilir arabanın parçalarını da sökmüştür

Geri