🔥İndirim Gigabyte Radeon RX 9070XT GAMING OC 32.449 TL

Şu ekran kartının her konusunun altına almayın jel akıyor diye yazmaktan bıkmadınız. O sorun piyasaya ilk sürülen versiyonlarda, dik kullanılan ekran kartlarında nadiren görülmüş. İlk piyasaya sürülenler çoktan satıldı. Ürün kötülemeye çok meraklı bir milletiz. Çevremde aynı ekran kartından kullanan bir sürü insan var. Daha en ufak bir şikayet duymadım. Zaten garantide bu kartlar.

Gigabyte bir sorun teşkil etmediğini belirtmiş ve kartı dik bir şekilde montaj yapmadığınız durumlarda da bu sorunun olma olasılığının epey düştüğünü söylüyor.

Gigabyte bir sorun teşkil etmediğini belirtmiş ve kartı dik bir şekilde montaj yapmadığınız durumlarda da bu sorunun olma olasılığının epey düştüğünü söylüyor.
gidip alabilrisiniz sorun oldugunda türkiyedeki rezil garnati servisleri ile ugraşmaya devam edersiniz revizyon görmeden bu ürün alınmaz nokta

20250729_144655.webp

Vatandan 3 taksit sapphire nitro + 9070 xt yi 31.900 TL ye aldım. Bugün teslim edildi. Bence bekleyin. Gene kampanya yapacaklarını düşünüyorum. Konu daki modelin cok albenisi yok.

Şu ekran kartının her konusunun altına almayın jel akıyor diye yazmaktan bıkmadınız. O sorun piyasaya ilk sürülen versiyonlarda, dik kullanılan ekran kartlarında nadiren görülmüş. İlk piyasaya sürülenler çoktan satıldı. Ürün kötülemeye çok meraklı bir milletiz. Çevremde aynı ekran kartından kullanan bir sürü insan var. Daha en ufak bir şikayet duymadım. Zaten garantide bu kartlar.
ilk parti ürün gelemeyeceğinin garantisi yok.

Elinde bu kartlardan yoktur reis sayfanin cogu al satci zaten milleti yanlis yonlendirmekten baska isleri yok ki birinden duymuslar video izlemisler onlari söylüyorlar kullanan yok yani ben 3 aydir kullaniyorum 0 sıkıntı o kadar serin ki hatta sasirtici derecede diger modellerden 5-6 bin daha ucuz niye almasin millet yani

Ben pek bi indirim göremedim. Ama başlık sahibini hep incehesap başlığı açarken görüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Vatandan 3 taksit sapphire nitro + 9070 xt yi 31.900 TL ye aldım. Bugün teslim edildi. Bence bekleyin. Gene kampanya yapacaklarını düşünüyorum. Konu daki modelin cok albenisi yok.
İyi de stok dayanmıyor. Hemen bitiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kişinin başına gelmiş galiba başka paylaşan yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,312
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri