Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Kışkırtma videosu felan mi cekiyorlar bize kamera sakasimi bu anlamadım valla şaka gibi olayGümrükten geçmiş bekle diyor iki hafta
Kışkırtma videosu felan mi cekiyorlar bize kamera sakasimi bu anlamadım valla şaka gibi olayGümrükten geçmiş bekle diyor iki hafta
Muhtemelen. Hiç yoktan şuan nerde olduğunu öğrenelim içimiz rahatlasınKışkırtma videosu felan mi cekiyorlar bize kamera sakasimi bu anlamadım valla şaka gibi olay
Yabancı kargo ne alakaSürat kargoya telefon ettim bayaa uzun konuştuk, "bize teslim edilmediyse yapacak gerçekten hiçbirşeyimiz yok, gönderen yabancı kargoyla konuşun" dediler
"Size teslim edilmesi için süreci hızlandıramaz mısınız veya bu yavaşlık neden bi sorgulayalamaz mısınız" dedim, nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
"Yabancı kargoyla konuşun"
Yetkisiz biriyle konuşmuşsunSürat kargoya telefon ettim bayaa uzun konuştuk, "bize teslim edilmediyse yapacak gerçekten hiçbirşeyimiz yok, gönderen yabancı kargoyla konuşun" dediler
"Size teslim edilmesi için süreci hızlandıramaz mısınız veya bu yavaşlık neden bi sorgulayalamaz mısınız" dedim, nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
"Yabancı kargoyla konuşun"
Imile (veya yunexpress)Yabancı kargo ne alaka![]()
Cidden kafayı yedirtecekler insanaImile (veya yunexpress)
Dedim hangisiyle konuşayım? Ülkeye girdikten sonra hangisi bakıyorsa dedi. Dedim imile mı? Bilmiyorum dedi. Çıldırttı valla
Hocam normal olarak şuanda herhangi biri yerine sorunun yerel kargo şirketinde olması lazım değil mi ya sonuçta gumrukten salındı artık ürünler ve teslim alınmıyor ben mi yanlış biliyorum acaba ,?Yetkisiz biriyle konuşmuşsun
Gümrük memuru geçirmiş ama kendi üzerine geçirmiş kargolarıHocam normal olarak şuanda herhangi biri yerine sorunun yerel kargo şirketinde olması lazım değil mi ya sonuçta gumrukten salındı artık ürünler ve teslim alınmıyor ben mi yanlış biliyorum acaba ,?
Shenzen bir süre daha güncelleme olmazsa iletişime geçin dedi bakalim gine 1 ay beklicez gibi en fazlaGümrük memuru geçirmiş ama kendi üzerine geçirmiş kargoları
Bir ay diye diye yaz bitti okullar açılacak yaShenzen bir süre daha güncelleme olmazsa iletişime geçin dedi bakalim gine 1 ay beklicez gibi en fazla