❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Gümrük cumartesi çalışıyor mu? Cumartesiye kadar hareket olmazsa gidip bakayım bi durum nedir. Bursadan gideceğiz artık nabalım

Ağam bizimle eylenir 🙂

Ekler

• 1753777769109.webp
    1753777769109.webp
    119.2 KB · Hit: 54
Sürat kargoya telefon ettim bayaa uzun konuştuk, "bize teslim edilmediyse yapacak gerçekten hiçbirşeyimiz yok, gönderen yabancı kargoyla konuşun" dediler

"Size teslim edilmesi için süreci hızlandıramaz mısınız veya bu yavaşlık neden bi sorgulayalamaz mısınız" dedim, nuh diyorlar peygamber demiyorlar.

"Yabancı kargoyla konuşun"

Sürat kargoya telefon ettim bayaa uzun konuştuk, "bize teslim edilmediyse yapacak gerçekten hiçbirşeyimiz yok, gönderen yabancı kargoyla konuşun" dediler

"Size teslim edilmesi için süreci hızlandıramaz mısınız veya bu yavaşlık neden bi sorgulayalamaz mısınız" dedim, nuh diyorlar peygamber demiyorlar.

Yabancı kargo ne alaka 🤔

Yetkisiz biriyle konuşmuşsun

Yetkisiz biriyle konuşmuşsun
Hocam normal olarak şuanda herhangi biri yerine sorunun yerel kargo şirketinde olması lazım değil mi ya sonuçta gumrukten salındı artık ürünler ve teslim alınmıyor ben mi yanlış biliyorum acaba ,?

Geri