❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Hey allahım, 21 temmuzda gümrükten geçen ürünüm niye hala kargo tarafından alınmadı ben valla anlamadım, iletişim kuracağım kimse de yok. Nereyi arasam bir şey söylemiyor. 23 temmuzda gümrükten geçenlerin ürünü teslim edildi benim niye 5 gündür alınmadı ya da sizlerin nereyi arayıp sorgulatacağız

Dostlar süratten ses seda yok bizim kulaklıkları pzt tekrar yollar mı shenzhen
@Leonidax @kepenss
Sanmıyorum hocam sonuçta gümrükten geçti. O yüzden onu diyip gondermeyebilirler ki adamlarda haklı yani bundan sonrası gümrük veya yunexpress değil sürat kargonun essekligidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu gümrüğe soruyorum bizde değil diyo sürate soruyorum bizde de yok abi diyo. Ya bu kulaklık kimde o zaman a..
Sanki bizim kulakliklara coktuler gibime geliyor. Bunları da şikayet edebilecegimiz bir yer olsa keşke olmadı pazartesi günü arayıp konuşmayı denerim merak ettim bana nasil bir safsata sıkacaklar

Sanmıyorum hocam sonuçta gümrükten geçti. O yüzden onu diyip gondermeyebilirler ki adamlarda haklı yani bundan sonrası gümrük veya yunexpress değil sürat kargonun essekligidir

Sanki bizim kulakliklara coktuler gibime geliyor. Bunları da şikayet edebilecegimiz bir yer olsa keşke olmadı pazartesi günü arayıp konuşmayı denerim merak ettim bana nasil bir safsata sıkacaklar
Yine de shenzheni darlayacam

Son düzenleme:
Yi
Yine de shenzheni darlayacam
Benimde ümidim yok ama bir sorarım bende şuan ise gidiyorum yarın olsun mail atarım zaten haftasonu maile yanıt vermiyorlar galiba yani kargoda almadı sadece gümrükten geçti kargo olan gine bize oldu ne güzel az daha bekleseler yenisi gelcekti :D ikisinden birinide yapmadilar en leş seçeneği seçtiler valla helal olsun

Benimde ümidim yok ama bir sorarım bende şuan ise gidiyorum yarın olsun mail atarım zaten haftasonu maile yanıt vermiyorlar galiba yani kargoda almadı sadece gümrükten geçti kargo olan gine bize oldu ne güzel az daha bekleseler yenisi gelcekti :D ikisinden birinide yapmadilar en leş seçeneği seçtiler valla helal olsun
Cidden ya içine ettiler🫩

Yani bende bilmiyorum, ulaşamıyorum da. Erken geçen ürünümü nasıl kargo hala almamış olabiliyor, ya da sizin ürünleri mesela nasıl almamış olabiliyor? büyük aptallık

Yahu gümrüğe soruyorum bizde değil diyo sürate soruyorum bizde de yok abi diyo. Ya bu kulaklık kimde o zaman a..
nerdeyse gidip alıcaklar yanı bunların kuryesi

Ne sürat getiriyo ne bunlar gönderiyo allahım kafayı yiyecem

Ekler

• 1000027678.webp
    1000027678.webp
    105.9 KB · Hit: 43
Geri