PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 651
Okuduğum 3. Samsung sorunu bende aldım iade edip AOC mu alsamÜrünü bugün teslim aldım ekranın 2 noktasında hafif karartı var ve 1 adet ölü piksel çıktı. İade , değişim için servis gelip bakacak. Başına gelen var mı?
@İsimbulamajimOkuduğum 3. Samsung sorunu bende aldım iade edip AOC mu alsam
Cihazı kurdum çalıştırdım 10dk sonra çıktı. Diğer iki karartı çok rahatsız edici şekilde belli oluyor zaten.Kanka ona sıkışmış piksel diyorlar sanırım. Piksel siyah olduğunda ölü oluyor. Bende Samsung'dan Odyssey G5 monitör aldım maks. 2,5 ay olmuştur. 1 ay önce bende de oldu bundan bir tane
Bu samsung monitörlerde özellikle f/p modellerde çok sorun oluyor zaten. Forumda da gözüme çarptı birkaç tane. İletişime geçtin mi?Cihazı kurdum çalıştırdım 10dk sonra çıktı. Diğer iki karartı çok rahatsız edici şekilde belli oluyor zaten.
İndirim değil bindirimAdamlar indirim adı altında dandik monitörleri millete satıyorlar desenize herkeste problem.
İade et aoc alÜrünü bugün teslim aldım ekranın 2 noktasında hafif karartı var ve 1 adet ölü piksel çıktı. İade , değişim için servis gelip bakacak. Başına gelen var mı?
Servis kaydı açtılar hocam. Sadece ölü piksel olsa bir derece kabul ederdim belki de ekrandaki karartılar çok rahatsız edici.Bu samsung monitörlerde özellikle f/p modellerde çok sorun oluyor zaten. Forumda da gözüme çarptı birkaç tane. İletişime geçtin mi?
Evet karartı cok rahatsız edici, hayırlısı olur umarım dostdostlar 6k bütçe var en az 4 taksit olması lazım yoksa alamam ona göre öneri varsa bakabilirim.
Servis kaydı açtılar hocam. Sadece ölü piksel olsa bir derece kabul ederdim belki de ekrandaki karartılar çok rahatsız edici.