Evetde 5 8 bin lira için değermi inşaatta çalışssan mantıklı bence amele yömleri iyi baya 1 buçuktan aşşa değilyine nerden baksanız aylık asgeri ücretden fazla
evet önemli bir şey var mı başk soru ?Ne kadar saçma bir soru öyle bir soru sormuşsunuz ki sanki lise ve üniversite diploması çok önemli bir belgeymiş gibi itaf etmişsiniz.
kalp rahatsızlığım var küçükken amaliyet olmuştum ağır kaldıramam pekEvetde 5 8 bin lira için değermi inşaatta çalışssan mantıklı bence amele yömleri iyi baya 1 buçuktan aşşa değil
arkadaşın demek istediği çalıştığın zaman diplama senin yerine çalışmıyor diyorevet önemli bir şey var mı başk soru ?
Dostum sana soru soran olmadı maalesef hadi işineevet önemli bir şey var mı başk soru ?
herkese açık ortamda sana soran olmadı diyemezsinDostum sana soru soran olmadı maalesef hadi işine
egitim sistemini çökertseler bile şuan doktorluk ezzacılık gibi işlerde hala diploma şartkalp rahatsızlığım var küçükken amaliyet olmuştum ağır kaldıramam pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşın demek istediği çalıştığın zaman diplama senin yerine çalışmıyor diyor
ne diyeyim öyledirherkese açık ortamda sana soran olmadı diyemezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
egitim sistemini çökertseler bile şuan doktorluk ezzacılık gibi işlerde hala diploma şart