hocam 14k lık ürünü 4700 e koymazlar be okadarıda değilSIpariş verdin mi diye sordum. Zamanında 10 binlik monitoru fiyat hatasindan dolayi 5bine almistim ve adamlar urunu de göndermişti. Ilk defa karsilasmiyoruz boyle durumlarla.
Al sat yapardin kral çok rahat kārı vardı neyse kacirdikpara yok ki sepete ekledim ilerliyordu ödeme ekranı geliyordu.
artık bir şey almıyorum sonu yok bıktım yoruldum ödeme yapmaktan.
Al sat yapardin kral çok rahat kārı vardı neyse kacirdik
yapmıyorum kral kart var alıp cekip satmıyorum ihtiyacı olan alan alsın kismetinde olan çeksin al satcı yerine ihtiyaç sahibine gitmesi tercihim.Al sat yapardin kral çok rahat kārı vardı neyse kacirdik
En güzel olması gereken zihniyetde bu zaten hocam, bravo!yapmıyorum kral kart var alıp cekip satmıyorum ihtiyacı olan alan alsın kismetinde olan çeksin al satcı yerine ihtiyaç sahibine gitmesi tercihim.
Amazon'da bu ara 990 pro 1 TB 2319 TL düştü ama Akakçe'de gözükmedi. hadi onu geçtim Amazon kendisi çok kısa sürmeyen zamanda bunu 3000 ve 3500 satmış ama yine Akakçe'de gözükmemiş.Beyler bu 2tb olan 990 pro da 1 2 ay öncesinde 5800 sonra 6500 lü fiyatlara düşmüş sonra 6999 sonra normal 8300luk fiyatına kavuşmuş bilgisi olan var mı gerçekten bu fiyatlara düştü mü ? Akakçe de gözükmüyor eleyin hatası mı acaba.Akakçe en düşük 7200 diyor.Heryeri aradım 1 Allahın kulu yok bana hata oldu gibi geliyor yoksa illa 1 konu açılırdı 5800 den veya 6500 fiyattan.Chatgpt de uzun uzun araştırdım hicbir resmi kaynak yok bilgisi olan var mı? Bu fiyatlara düştü mü ?
Amazon indirimleri akakçede gözükmez çoğu indirim gözükmüyor zaten.Amazon'da bu ara 990 pro 1 TB 2319 TL düştü ama Akakçe'de gözükmedi. hadi onu geçtim Amazon kendisi çok kısa sürmeyen zamanda bunu 3000 ve 3500 satmış ama yine Akakçe'de gözükmemiş.
Peki 2tb model 7500 düşmüş piyasadan 800 daha ucuza alınır mı bekleyeyim mi ? Hatırlayan yokmu hiç 2tb modeli.Amazon'da bu ara 990 pro 1 TB 2319 TL düştü ama Akakçe'de gözükmedi. hadi onu geçtim Amazon kendisi çok kısa sürmeyen zamanda bunu 3000 ve 3500 satmış ama yine Akakçe'de gözükmemiş.