OMEN 17 RTX 4070 LAPTOP iyi midir?

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
66000
bunu almayı düşünüyorum. bazen yurt dışına çıkma durumum oluyor ve canım sıkıldığında istediğim oyunu oynatabilecek bir laptop bakıyordum bu hoşuma gitti yalnız bir soru olacaktı bu laptop vpbilişim tarafından satılıyor bütün mağzalar tarafından. bu sebeple n11 ile amazon arası fiyat farkı 3K acaba n11'den mi almalıyım yoksa amazon mu?

bunu almayı düşünüyorum. bazen yurt dışına çıkma durumum oluyor ve canım sıkıldığında istediğim oyunu oynatabilecek bir laptop bakıyordum bu hoşuma gitti yalnız bir soru olacaktı bu laptop vpbilişim tarafından satılıyor bütün mağzalar tarafından. bu sebeple n11 ile amazon arası fiyat farkı 3K acaba n11'den mi almalıyım yoksa amazon mu?
Omen hpnin üst modellerinden. Ama fiyat yüksek. 5000 serisi modelleri beklemen bu fiyatlara yakın cikar

vp bilişim güvenilirdir ben de ordan aldım. amma n11 max 3 taksit galiba ona tikkat et omen iyidir ama wfle başlayanlar pek iyi deyil

HP bulaşmam Hall sensör sorunu var bircok modelde yavaş yavaş birkaç seride de çıkmaya başlıyor

Ekranın durduk yere kapanıp uyku moduna alması. Çözümü anakart değişimi yada o parçanın sökülmesi
boşta kullanmıyorken ekranı uyku moduna alması değil dediğin değil mi usta

Hp nin is bilgisayarlari harici cihazlari alinmaz.

( aynısının 5060 versiyonu 62k )
Hocam akıl verin kafam çok karışık tamam 5000 serisi var daha iyi daha güçlü bende istiyorum fakat bu laptopu hala isteme taleplerimiden birisi iyi bir soğutma, 17.3 inç olması ve çok yüksek güç kullanmadan iyi performans vermesi lütfen yardımcı olun. kafam çok karışık.

Dostum onu alacağına

Bunlardan birisini al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri