Uygun Fiyatlı Performans Ürünleri Tavsiyesi| Monitör + Klavye + Mouse + Kulaklık

osmancevk

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10
Yeni bir sistem topladım ve şimdi çevre birimleri için uygun fiyat/performans ürünleri arıyorum. Araştırmalarım devam ediyor ama sizlerin güncel deneyimleri ve tavsiyeleri benim için çok değerli olur.
Monitör 5k veya 10k aralığında
Klavye&mouse&kulaklık ise 3k veya 5k aralında olursa sevinirim

Yeni bir sistem topladım ve şimdi çevre birimleri için uygun fiyat/performans ürünleri arıyorum. Araştırmalarım devam ediyor ama sizlerin güncel deneyimleri ve tavsiyeleri benim için çok değerli olur.
Monitör 5k veya 10k aralığında
Klavye&mouse&kulaklık ise 3k veya 5k aralında olursa sevinirim
Sisteminiz nedir?

Sisteminiz nedir?
GTX 1660S SUPER
i3 10105f
2x8 16gb 3200mhz ram
500gb m2.ssd

işlemci performansı ve anakart performansı yüzünden ileri de yükseltme yapacağım anakartım 2900 mhz desteklediği için ramlarım 2900 mhz'de çalışıyor, çok para veripte yeni sistem düşünmüyorum pek, düşündüğüm işlemci ise ryzen 5 5500 anakartta 4 ram slotlu işlemci ile uyumlu bir anakart 4x4 olarak ram yükseltmesi düşünüyorum ssd düşünmüyorum teşekkürler.

GTX 1660S SUPER
i3 10105f
2x8 16gb 3200mhz ram
500gb m2.ssd

işlemci performansı ve anakart performansı yüzünden ileri de yükseltme yapacağım anakartım 2900 mhz desteklediği için ramlarım 2900 mhz'de çalışıyor, çok para veripte yeni sistem düşünmüyorum pek, düşündüğüm işlemci ise ryzen 5 5500 anakartta 4 ram slotlu işlemci ile uyumlu bir anakart 4x4 olarak ram yükseltmesi düşünüyorum ssd düşünmüyorum teşekkürler.
Monitör olarak bu sizin için fazlasıyla yeterli olur.

ASUS TUF gaming VG279Q3A modelini buldum 27 inç 1920*1080 1ms (gtg) 180hz %99 sRGB freesync g-sync

toplam bütçeyi 15k varsayarak yaptım yeni hesap açıp 3 kere iyzico 500tl cashbackten faydalanabilirsiniz
monitör olarak arkadaşın attığına bakabilirsiniz toplam 13k tutar

toplam bütçeyi 15k varsayarak yaptım yeni hesap açıp 3 kere iyzico 500tl cashbackten faydalanabilirsiniz
monitör olarak arkadaşın attığına bakabilirsiniz toplam 13k tutar
markayı ilk defa gördüm güvenilir mi bilmiyorum daha çok tanıdık markalardan almak istiyorum razer gibi felan uzun ömürlü olsun en azından gamepower ve rampage klavye aldım 1 senesini doldurmadan mefta oldu

markayı ilk defa gördüm güvenilir mi bilmiyorum daha çok tanıdık markalardan almak istiyorum razer gibi felan uzun ömürlü olsun en azından gamepower ve rampage klavye aldım 1 senesini doldurmadan mefta oldu
kaliteliler 2 yıl garantileri var gaming gen tr kendisi bakıyor

wraith esport var wtcn'nin takımına özel ürünler çıkartıyorlar sponsorlukları var galiba o marka nasıl ?
Hazır ürüne marka basıyorlar switch kalitesi gibi şeyler konusunda inceleme kaynak bulmasını zorlaştırıyor bu durum aynısı ggtr nin gameraideri içinde geçerli throne adlı mouse benzer olduğu için onun üzerinden yola çıkmak zorunda kalıyor herkes mcu bilgisi falan eklenmemiş

Geri