Son parça ekran kartı seçimi

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,529
Bütçe
11000
2. El 0 karışık şekilde topladığım bilgisayarın psusunu da akşam sipariş ettikten sonra son parça ekran kartı kaldı. Sistemi 1080p monitör ile kullanacağım ve genel olarak oynadığım oyunlar CS2 ve bannerlord. Bütçem 10-11k civarı ama güzel bi ekran kartı bulursam 12ye zorlarım. Bu bütçelerde 0 ekran kartı olmadığı için 2. El olarak 6800xt düşünüyorum. Sizce hangi kart bu sisteme güzel olur?
Sistem
Ryzen 5 7600
Gigabyte a620m
Viper 2x16 6000mhz Cl30
1tb kioxia plus G3
Zoko amiral kasa
Enermax 700w PSU
Ayrıca https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,906194755.html bu sıvı soğutucudan almıştım indirimde. Bu sıvı soğutucu 7600u soğutur mu? Aldığım kasa da beyaz olduğu için güzel durur gibi

2. El 0 karışık şekilde topladığım bilgisayarın psusunu da akşam sipariş ettikten sonra son parça ekran kartı kaldı. Sistemi 1080p monitör ile kullanacağım ve genel olarak oynadığım oyunlar CS2 ve bannerlord. Bütçem 10-11k civarı ama güzel bi ekran kartı bulursam 12ye zorlarım. Bu bütçelerde 0 ekran kartı olmadığı için 2. El olarak 6800xt düşünüyorum. Sizce hangi kart bu sisteme güzel olur?
Sistem
Ryzen 5 7600
Gigabyte a620m
Viper 2x16 6000mhz Cl30
1tb kioxia plus G3
Zoko amiral kasa
Enermax 700w PSU
Ayrıca https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,906194755.html bu sıvı soğutucudan almıştım indirimde. Bu sıvı soğutucu 7600u soğutur mu? Aldığım kasa da beyaz olduğu için güzel durur gibi
2. El ekran kartı olarak pek bilgim yok ama sıvı soğutma yeter

2. El ekran kartı olarak pek bilgim yok ama sıvı soğutma yeter
Havit marka olduğu için düşündürdü sadece. İyzico gıcıklık yapmasa phantom spirit çekmeyi düşünüyorum ama ne kadar güzel durur kasada bilemiyorum 😄

Havit marka olduğu için düşündürdü sadece. İyzico gıcıklık yapmasa phantom spirit çekmeyi düşünüyorum ama ne kadar güzel durur kasada bilemiyorum 😄
Phantom spirit daha iyidir ama buda yeter

Rtx 3080lere bakabilirsiniz hocam test ettikten sonra her türlü alınır şahsen. Amd istiyorsanız 7700xt falan bakabilirsiniz sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Rtx 3080lere bakabilirsiniz hocam test ettikten sonra her türlü alınır şahsen. Amd istiyorsanız 7700xt falan bakabilirsiniz sanırım.
1080pde 6800xt daha yüksek performans veriyor diye okudum. VRAM avantajı da var. Kararsızım şuanda. Ayrıca 1 2k daha pahalı 3080

1080pde 6800xt daha yüksek performans veriyor diye okudum. VRAM avantajı da var. Kararsızım şuanda. Ayrıca 1 2k daha pahalı 3080
Performans verir de Amd nin populer driver çökmeleri seni sinir küpüne bindirmeyecekse alabilirsin.

Performans verir de Amd nin populer driver çökmeleri seni sinir küpüne bindirmeyecekse alabilirsin.
Geçen haftaya kadar 6700xt kullanıyordum 6 7 ay. Driver sorunu yaşamadım neredeyse

En son 10 11k idi hocam 3080ler güncel fiyatını bilemem amd alacaksanız 1 2k çıkıp 7700xt almanızı öneririm yinede

Sistem
Ryzen 5 7600
Gigabyte a620m
Viper 2x16 6000mhz Cl30
1tb kioxia plus G3
Zoko amiral kasa
Enermax 700w PSU
Kule tipi sogutma o sivi sogutmadan daha iyi sogutur, sivi sogutma o islmeciy hem gereksiz hem de iyi bir kule tipini gecebilecek sivi sogutma yok nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir kule tipi alin ona o parayi vermektense

Kule tipi sogutma o sivi sogutmadan daha iyi sogutur, sivi sogutma o islmeciy hem gereksiz hem de iyi bir kule tipini gecebilecek sivi sogutma yok nerdeyse
Havit indirimlerinden almıştım 1100tlye 2tane. Normalde kardeşimin bilgisayarına takacaktim sonra satsam mi diye düşündüm. Bilgisayar toplaması beklediğimden pahalıya geldi o yüzden kule tipini erteledim

iyi bir kule tipi alin ona o parayi vermektense
Elimde 2.tane var zaten. Birini açıp kullanacağım diğerini de satarım büyük ihtimal

O zaman mantikli hareket hocam, suanki fiyatina gore yorum yaptim, Hayirli olsun.

Geri