400-450 bin TL bandında araç önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
430000
Merhaba başlıkta gördüğünüz üzere yaklaşık 400-450 arası araba arıyorum. Aile aracı olarak kullanılacak birkaç model var aklımda ama kararsızım, kullananlardan tavsiye istiyorum.

Aklımdaki modeller
Fiat Linea 1.3 Multijet.
Honda Civic 1.6 ies.
Ford Focus MK1 1.6 HB.
Volkswagen bora 1.6 sr.
Volkswagen Passat 1.8t.

Bütün araçların sevdiğim noktaları var (Linea hariç tamamen mantık satın alması) ama en son VW Passat 1.8t modele yoğunlaştım. Aracın hem motor performansı hem görünüşü güzel bir araba ama yedek parça durumu nedir? Veya 1.8t motor için usta problemi yaşar mıyım bilmiyorum. O yüzden bilen tecrübe etmiş kişilerden yardım istiyorum.

Merhaba başlıkta gördüğünüz üzere yaklaşık 400-450 arası araba arıyorum. Aile aracı olarak kullanılacak birkaç model var aklımda ama kararsızım, kullananlardan tavsiye istiyorum.

Aklımdaki modeller
Fiat Linea 1.3 Multijet.
Honda Civic 1.6 ies.
Ford Focus MK1 1.6 HB.
Volkswagen bora 1.6 sr.
Volkswagen Passat 1.8t.

Bütün araçların sevdiğim noktaları var (Linea hariç tamamen mantık satın alması) ama en son VW Passat 1.8t modele yoğunlaştım. Aracın hem motor performansı hem görünüşü güzel bir araba ama yedek parça durumu nedir? Veya 1.8t motor için usta problemi yaşar mıyım bilmiyorum. O yüzden bilen tecrübe etmiş kişilerden yardım istiyorum.
ticari arac olursa ford connect 1.8 90-110hp 2009 2012 arasi bulunabiliyor

Aklımdaki modeller
Fiat Linea 1.3 Multijet.
Honda Civic 1.6 ies.
Ford Focus MK1 1.6 HB.
Volkswagen bora 1.6 sr.
Volkswagen Passat 1.8t.

Linea iyidir focusun yaşı büyük, civic passat geç boradan kaç.
Acent era kia rio honda jazz bakabilirsin sorunsuz istiyosan

ticari arac olursa ford connect 1.8 90-110hp 2009 2012 arasi bulunabiliyor
ticari düşünmüyoruz sedan ya da biraz daha büyük hatchback modeller olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linea iyidir focusun yaşı büyük, civic passat geç boradan kaç.
Acent era kia rio honda jazz bakabilirsin sorunsuz istiyosan
Honda jazz çok duyuyorum masrafsız sorunsuz bir araç deniyor ama sanki biraz küçük kalıyor accent era ve linea mantıklı seçenekler gibi duruyor.

ticari düşünmüyoruz sedan ya da biraz daha büyük hatchback modeller olabilir.
bence alinacaksa ticari daha iyi ama madem sedan istiyorsunuz fluence 1.5 dci 90 hp megane 2-3 1.5 dci 90 hp alinabilir en sorunsuz dizel motorlardan biridir 1.5 dci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.3 multijetler guzel az yakıyor ama okadar dayanıklı degil 1.6 multijet daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,697
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri