Hangi oyunları oynuyorsunuz?7-10k arası Monitör önerisi yapabilirmisiniz 2k ve ips olmasını istiyorum bir tık üstüne de çıkabilirim çok önerdiğiniz bir şey var ise
Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.Hikayeli oyunlar ağırlıklı oluyor genelde fps rekabetçi tarzda oyunları hiç oynamıyorumama yinede yüksek hz i tercih ederim
Varmı linkSamsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
Fazeon u ilk defa duyuyorum iyi bir markamıdır, ayrıca sepette 4200tl indirim yapılması biraz garip geldi ama özel bir indirim mi var şuanda![]()
FAZEON X32F180Q 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync G-Sync QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X32F180Q 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync G-Sync QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X32F180Q ITOPYA'dashare.google
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmı link
Renk gamutu zayıf ve gecikme değerleri yüksek bir monitör. Birde share Google bağlantısı atmayı bırakır mısınız?![]()
FAZEON X32F180Q 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync G-Sync QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X32F180Q 31.5" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync G-Sync QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X32F180Q ITOPYA'dashare.google
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmı link
Knkcm telden kopyalayamıyom Baska turlude ondan attım kusura bakma birde neden istenmiyor o baglantıRenk gamutu zayıf ve gecikme değerleri yüksek bir monitör. Birde share Google bağlantısı atmayı bırakır mısınız?
Buyuk ıhtimal once arttırıp sonra düşürmüşlerdirFazeon u ilk defa duyuyorum iyi bir markamıdır, ayrıca sepette 4200tl indirim yapılması biraz garip geldi ama özel bir indirim mi var şuanda
2 gun oncesıne kadar gıgabyte vardı 7k ya wqhd di sanırım onu alacaktım bende bitmiş bBuyuk ıhtimal once arttırıp sonra düşürmüşlerdir
7-10k arası Monitör önerisi yapabilirmisiniz 2k ve ips olmasını istiyorum bir tık üstüne de çıkabilirim çok önerdiğiniz bir şey var ise
bence 8 binlere çıkyıosan pivot felanda olması gerek tabi monitör kolunuz felan yoksa varsa araştırılıp alınabilir bir monitör