Güç kaynağı oyuna girince resetleniyor

nadir226

80+
Reaksiyon skoru
0
Thermaltake TR2 ST 650W powersupply aldım bilgisayarda normal işler yaparken kapanmıyor ama herhangi bir oyuna girdiğimde 3 dk sonra kapanıyor
Sistemim;
İntel İ5- 12600
Nvidia GeForce RTX 3060
16 GB Ram
1 adet SSD 1 adet Hdd mevcut
psuyu garantiye yolladım sorun yok diye geri yolladılar

Son düzenleme:
Thermaltake TR2 ST 650W powersupply aldım bilgisayarda normal işler yaparken kapanmıyor ama herhangi bir oyuna girdiğimde 3 dk sonra kapanıyor
Sistemim;
İntel İ5- 12600
Nvidia GeForce RTX 3060
16 GB Ram
Mümkünse farklı bir psu ile deneyin.

Thermaltake'in serfitikası olmayan en dandik güç kaynağını almışsın ama genede 12600 & 3060 gibi bir sistemde sorun çıkarması normal değil, tekrar garantiye yolla geri gelirse gene yolla, eninde sonunda değişim/iade yapacaklar.

malesef deneyemiyorum bu psuyuda yeni aldım
Diğer parçaların sorunsuz olduğundan emin misin yoksa sistemi yeni mi topladın daha ? Sorun yüksek ihtimal psudan garantiyi deneyin arkadaşın dediği gibi terkrardan. Ama yinede az ihtimal olsada farklı bir parçada arızada olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemim;
İntel İ5- 12600
Nvidia GeForce RTX 3060
16 GB Ram
Yada garanti sonuç vermiyorsa psuyu yeni aldıysanız iade edin. Buda bir seçenektir.

Sistemim;
İntel İ5- 12600
Nvidia GeForce RTX 3060
16 GB Ram
Sıfır Veya 2.El Aldıysan Direkt İade Et .

Bütçe Söyle Kaliteli Bir Psu Önerelim Mesela .

Sıfır Veya 2.El Aldıysan Direkt İade Et .

Bütçe Söyle Kaliteli Bir Psu Önerelim Mesela .

Şubatta aldım psuyu o yüzden iade edemiyorum

Diğer parçaların sorunsuz olduğundan emin misin yoksa sistemi yeni mi topladın daha ? Sorun yüksek ihtimal psudan garantiyi deneyin arkadaşın dediği gibi terkrardan. Ama yinede az ihtimal olsada farklı bir parçada arızada olabilir.

Yada garanti sonuç vermiyorsa psuyu yeni aldıysanız iade edin. Buda bir seçenektir.
ekran kartını ve işlemciyi güç testine soktuğum zaman her hangi bir sorun olmuyor ama psuyu sokunca 3 dk içinde kapatıyor o yüzden sorun ondadır diye düşünüyorum

Sistemim;
İntel İ5- 12600
Nvidia GeForce RTX 3060
16 GB Ram
eğer üçlü priz kullanıyorsan bir de priz kullanmadan dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri