hocam bu arada oyunda 290 a kadar güç çekiyor en son attığım ayarlarda amd uygulamasından takip ettiğimde fakat tekrar 95 hotspotu görüyor 99 a kadar çıkıyor ortalama 93-95 civarı cs2 için konuşuyorum işlemcide sorun yok 70 i geçmiyor yeni soğutucu ileArkadaşın dediği gibi güç tüketimi düşük yine. Stok haline alıp dene.
hocam birde pbo açtım bu kadar oldu (hız aşırtma kapalı)
Alıntıyı görüntüle
evet hocam odam küçük ve pc bi kaç saat açık kaldığında oda cehennem gibi oluyor. he birde hiç bir ayar yapmadan çektiği güç ve sıcaklıklar da burda hocam şimdi yaptım testi. farklı bir test var mıdır görebileceğimiz karşılaştırabileceğimiz?Ama havalar sıcak aslında. Haliyle evin içi de sıcak. Biraz normal olabilir. Hotspot iyi. 12 derece fark var sıcaklık ile.
evet hocam odam küçük ve pc bi kaç saat açık kaldığında oda cehennem gibi oluyor. he birde hiç bir ayar yapmadan çektiği güç ve sıcaklıklar da burda hocam şimdi yaptım testi. farklı bir test var mıdır görebileceğimiz karşılaştırabileceğimiz?
hocam undervoltu direk amd uygulamasında olan düşük voltaj gpu yu kullansam yeterli olur mu fan ayarlarını gpt ile hallederim amaŞimdi normal değerler. Bu sıcaklardan dolayı undervolt ve fan ayarı yaparsan yeterli. Hotspot 10 küsür derece düşmüş baya iyi yine.
hocam undervolt ve fan ayarını yaptım 66 ya 79 oldu bu kadar yeter sanırımŞimdi normal değerler. Bu sıcaklardan dolayı undervolt ve fan ayarı yaparsan yeterli. Hotspot 10 küsür derece düşmüş baya iyi yine.
hocam undervolt ve fan ayarını yaptım 66 ya 79 oldu bu kadar yeter sanırımteşekkür ederim
furmark a göre bi kayıp yok fakat oyunlarda test edeceğim teşekkürler