ZyXEL VMG3312-B10b günümüzde iş görür mü?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,229
Arkadaşlar merhaba 2017 yılından beri bu modemi kullanıyorum, 50 Mbps internet ile Türk Telekom'un. 1 bilgisayar 2 telefon bağlı modeme ben Ethernet üzerinden internet alıyorum bilgisayara. Sizce değiştirmeye gerek var mı? Bazen resetlemek gerekiyor düşük performans verince. Sizce bozulana kadar kullanılmalı mı?

Kesinlikle bir router alın Wi-Fi 6 en az. MR80x vs. yeterli olur. Resetlemekten kurtulmuş olacaksınız bu sayede.

Kesinlikle bir router alın Wi-Fi 6 en az. MR80x vs. yeterli olur
Hocam router ne işe yarıyor ben modemi kurdukları gibi kullanıyorum 8 senedir bir ayar felan yapmak gerekiyor mu bide, güncelleme gibi

Hocam router ne işe yarıyor ben modemi kurdukları gibi kullanıyorum 8 senedir bir ayar felan yapmak gerekiyor mu bide, güncelleme gibi
İnterneti dağıtan cihaz. Sizin modeminiz modem/router oluyor (dahili olarak routerı olduğu için birden fazla ethernet portu ve Wi-Fi var). O cihaz giriş seviyesi Wi-Fi 4 gibi çağdışı bir şeye sahip. Dediğim routerı satın alıp ethernet ile bağlayıp, modeminizden bridge mode u açıp routerınızdan VLAN ID ve PPPoE ad ve şifrenizi girmeniz yetiyor.

İnterneti dağıtan cihaz. Sizin modeminiz modem/router oluyor (dahili olarak routerı olduğu için birden fazla ethernet portu ve Wi-Fi var). O cihaz giriş seviyesi Wi-Fi 4 gibi çağdışı bir şeye sahip. Dediğim routerı satın alıp ethernet ile bağlayıp, modeminizden bridge mode u açıp routerınızdan VLAN ID ve PPPoE ad ve şifrenizi girmeniz yetiyor.
Anladım teşekkürler, modemi değiştirmek yerine router almak gerekli öyleyse. Modem bozulana kadar kullanayım mı öyleyse

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,386
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri