Sistemimin ederi ne kadardır?

cemilackk

80+
Reaksiyon skoru
0
selam arkadaslar yks ye hazırlanacagim için elimdeki pc yi satmayı düsünüyorum yaklasık 3 senedir aralıklı kullandım temiz özelliklerini yazıyorum sizce ne kadar eder sahibinden veya letgo üzerinden satmayı dusunuyorum ölücü olmayalim :)

Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (kutulu, garantisi yok)
• Ekran Kartı: AMD RX 6600 (8 GB)
• Anakart: MSI B450M A PRO MAX(kutulu)
• RAM: Kingston Fury 16 GB (2x8) DDR4
• SSD 1: Kingston 500 GB M.2
• SSD 2: Kingston 512 GB SATA
• HDD: Seagate
• Kasa ve PSU: Gamepower
Sistem 3 yıl önce toplandı.
İşlemci ve anakart kutusu mevcut, diğer parçaların kutuları yok. garantileri bitti

12500 den fazlasını istemezdim ben olsam. Hızlı satmak istesem de 11 bine bırakırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yok daha fazla eder be bu dusuk demissiniz bi 14'ü var mı diyeyim işlemciyi hiç bilmyiorum eğer guzel işlemciyse 14'ü var bence
Kİmar o fiyata almaz pazarlık yaparlar merak etme o fiyata alacak keriz yok ölücüler gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam arkadaslar yks ye hazırlanacagim için elimdeki pc yi satmayı düsünüyorum yaklasık 3 senedir aralıklı kullandım temiz özelliklerini yazıyorum sizce ne kadar eder sahibinden veya letgo üzerinden satmayı dusunuyorum ölücü olmayalim :)

Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (kutulu, garantisi yok)
• Ekran Kartı: AMD RX 6600 (8 GB)
• Anakart: MSI B450M A PRO MAX(kutulu)
• RAM: Kingston Fury 16 GB (2x8) DDR4
• SSD 1: Kingston 500 GB M.2
• SSD 2: Kingston 512 GB SATA
• HDD: Seagate
• Kasa ve PSU: Gamepower
Sistem 3 yıl önce toplandı.
İşlemci ve anakart kutusu mevcut, diğer parçaların kutuları yok. garantileri bitti
Hocam ilana ciddi alıcılar yaz satılır 😅

hocam 16 ya koyacam m.2 ve hdd sokecem o zaman zaten m.2 ve hdd sıfır aldım gecen ay 4k tuttu :D

hocam 16 ya koyacam m.2 ve hdd sokecem o zaman zaten m.2 ve hdd sıfır aldım gecen ay 4k tuttu :D
12.5-14 e satsam iyidir

Son düzenleme:

12.5-14 e satsam iyidir
hocam 16 biraz çok 19k ya 5600x ve rtx 4060 sistemi zor sattım herkes hazır sistem kovalıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri