Sistemimin ederi ne kadardır?

cemilackk

80+
Reaksiyon skoru
0
selam arkadaslar yks ye hazırlanacagim için elimdeki pc yi satmayı düsünüyorum yaklasık 3 senedir aralıklı kullandım temiz özelliklerini yazıyorum sizce ne kadar eder sahibinden veya letgo üzerinden satmayı dusunuyorum ölücü olmayalim :)

Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (kutulu, garantisi yok)
• Ekran Kartı: AMD RX 6600 (8 GB)
• Anakart: MSI B450M A PRO MAX(kutulu)
• RAM: Kingston Fury 16 GB (2x8) DDR4
• SSD 1: Kingston 500 GB M.2
• SSD 2: Kingston 512 GB SATA
• HDD: Seagate
• Kasa ve PSU: Gamepower
Sistem 3 yıl önce toplandı.
İşlemci ve anakart kutusu mevcut, diğer parçaların kutuları yok. garantileri bitti

12500 den fazlasını istemezdim ben olsam. Hızlı satmak istesem de 11 bine bırakırdım.

yok daha fazla eder be bu dusuk demissiniz bi 14'ü var mı diyeyim işlemciyi hiç bilmyiorum eğer guzel işlemciyse 14'ü var bence
Kİmar o fiyata almaz pazarlık yaparlar merak etme o fiyata alacak keriz yok ölücüler gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selam arkadaslar yks ye hazırlanacagim için elimdeki pc yi satmayı düsünüyorum yaklasık 3 senedir aralıklı kullandım temiz özelliklerini yazıyorum sizce ne kadar eder sahibinden veya letgo üzerinden satmayı dusunuyorum ölücü olmayalim :)

Sistem Özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (kutulu, garantisi yok)
• Ekran Kartı: AMD RX 6600 (8 GB)
• Anakart: MSI B450M A PRO MAX(kutulu)
• RAM: Kingston Fury 16 GB (2x8) DDR4
• SSD 1: Kingston 500 GB M.2
• SSD 2: Kingston 512 GB SATA
• HDD: Seagate
• Kasa ve PSU: Gamepower
Sistem 3 yıl önce toplandı.
İşlemci ve anakart kutusu mevcut, diğer parçaların kutuları yok. garantileri bitti
Hocam ilana ciddi alıcılar yaz satılır 😅

hocam 16 ya koyacam m.2 ve hdd sokecem o zaman zaten m.2 ve hdd sıfır aldım gecen ay 4k tuttu :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 16 ya koyacam m.2 ve hdd sokecem o zaman zaten m.2 ve hdd sıfır aldım gecen ay 4k tuttu :D
12.5-14 e satsam iyidir

Son düzenleme:
ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,167
Üyeler
193,282
Son üye
Utkyy
Geri