Yardım RTX 3080 Siyah ekrana düşüyor

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
ddu ile son driver güncellemesi sonrası oyun oynarken veya masaüstüdeyken farketmez bazen siyah ekrana düşüyor ve öylece kalıyor. Artık gına geldi amdden farkı kalmadı 50 serisi sonrası benim kartıma gelen her driverda bir problem çıkmaya başladı. Hangi driver sürümünü tavsiye edersiniz?

ddu ile son driver güncellemesi sonrası oyun oynarken veya masaüstüdeyken farketmez bazen siyah ekrana düşüyor ve öylece kalıyor. Artık gına geldi amdden farkı kalmadı 50 serisi sonrası benim kartıma gelen her driverda bir problem çıkmaya başladı. Hangi driver sürümünü tavsiye edersiniz?
Son driver yerine bir önce ki driverini yükledin mi hiç hocam ?

Son driver yerine bir önce ki driverini yükledin mi hiç hocam ?
Bir önceki driverdaydım bir kere siyah ekrana düştü sonra güncelleyeyim dedim. Daha sık siyah ekrana düşmeye başladı.

Bir önceki driverdaydım bir kere siyah ekrana düştü sonra güncelleyeyim dedim. Daha sık siyah ekrana düşmeye başladı.
Bir önceki driverin bir öncekini yükle hocam öyle öyle deneyelim umarım çözülür sorun.

Guncelledim yine aynı şekilde oldu.

DDU ile sürücüyü tamamen sil hocam. Clean and restart yap. Sonra tekrar kurulum gerçekleştir.
Yarı hatalı eski driver kalıntıları ile çakışan durumlar olabiliyor bazen. En temizi DDU ile temizleyip tekrar kurmak olabilir.

Son durum nedir hocam

DDU ile sürücüyü tamamen sil hocam. Clean and restart yap. Sonra tekrar kurulum gerçekleştir.
Yarı hatalı eski driver kalıntıları ile çakışan durumlar olabiliyor bazen. En temizi DDU ile temizleyip tekrar kurmak olabilir.
ddu ile silip sıfır kurulum yapıyorum zaten ancak sorun çıktı tekrar bir öncekini deneyeceğim şimdi.

Konu hakkında tavsiyem yok ama sürücü konusunda haklısın. Ben de 3060Ti kullanıyorum. Eğer gsync açıksa ilk bootta siyah ekranda kalıyor monitörü fişten söküp takmak zorunda kalıyorum.

Konu hakkında tavsiyem yok ama sürücü konusunda haklısın. Ben de 3060Ti kullanıyorum. Eğer gsync açıksa ilk bootta siyah ekranda kalıyor monitörü fişten söküp takmak zorunda kalıyorum.
577.00 dayım şaunlık bir sorun gözükmüyor ama biraz kullanmam lazım bakalım. Maalesef nvidia dediğim gibi 50 serisinden sonra batırdı driverları. Önceden direkt ddu ile falan uğraşmadan program üzerinden güncelliyoduk sıfır sorun taş gibi kullanıyoduk. Şimdi önceden amd kullanırken yaptığım gibi driver güncelleyesim gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,396
Üyeler
192,706
Son üye
NightShade42
Geri