Yardım 9800X3D oyunda 90 dereceye çıkıyor!

Kızmayın agalar, dediğiniz gibi negatifi kaldırdım orijinal boost ayarlarında 75i geçmedi yine. Curve optimizer olağanüstü bir şey. 74W çekerken 89 derece falan oluyordu. Dostlar hepinize tek tek teşekkür ederim sorunum an itibariyle çözüldü. Hepinizi çok seviyorum, adamsınız. @Senoly (sana özel teşekkür kenks <3) @StrangerIX @TechGuy @Meto155 Alıntıyı görüntüle
Aynen şöyle ya tertemiz 5.2 ghz. Dediğim gibi derecelerin oyunlarda çok rahat bu işlemcide, istesen +200 boost bile verirsin.

Şimdilik keyfini çıkar tabi.

Biz dayatmasak 5ghz de oynıcaktın bize teşekkür yok ama olsun :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Nerde o 360-420 ile bile zorlanıyorum diyenler, onlara da yardımcı olalım, tabi Adana'da falan değilseniz :kekw: malum oda sıcaklığı bile deli etkiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz dayatmasak 5ghz de oynıcaktın bize teşekkür yok ama olsun :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Olsun değişti sonunda en azından

Aynen şöyle ya tertemiz 5.2 ghz. Dediğim gibi derecelerin oyunlarda çok rahat bu işlemcide, istesen +200 boost bile verirsin.

Şimdilik keyfini çıkar tabi.

Hey buEmre teşekkürler koca yürekli adam! ❤️

Nerde o 360-420 ile bile zorlanıyorum diyenler, onlara da yardımcı olalım, tabi Adana'da falan değilseniz :kekw: malum oda sıcaklığı bile deli etkiliyor.

Olsun değişti sonunda en azından
Yakışıklı U12A vazgeçmem senden!
1000061926.webp

Beni anlayan biri çıktı. Bu yüzden gittim özellikle yurt dışından Noctua aldım. İmkanım olsa D15 G2 alacağım.
[/QUOTE]
İşi bilmezlerse işte her şeye yenisini al gözüyle bakarlar 😂 noctua soğutma sisteminin ömürlük sadece fanı değiştiğini bilmiyosa tabi bu işlere uzaksa önerirde önerir 😂 ben eğleniyorum ya bu forumda valla bak. Bu arada sorunun çözüldüğüne sevindim,sıcaklık değerlerin çok iyi

Beni anlayan biri çıktı. Bu yüzden gittim özellikle yurt dışından Noctua aldım. İmkanım olsa D15 G2 alacağım.
İşi bilmezlerse işte her şeye yenisini al gözüyle bakarlar 😂 noctua soğutma sisteminin ömürlük sadece fanı değiştiğini bilmiyosa tabi bu işlere uzaksa önerirde önerir 😂 ben eğleniyorum ya bu forumda valla bak. Bu arada sorunun çözüldüğüne sevindim,sıcaklık değerlerin çok iyi
[/QUOTE]
Eyvallah hocam dediklerine katılıyorum kimse kızmasın ama cfm değerini falan da biliyoruz dba değeri falan Noctuanın yanından geçebilen yok.

Seni unutmayacağım dostum, zor bela vatana gittim dün uzak bana bir hevesle taktırmıştım adam gözümün önünde güzelce taktı gördüm de. O sıcaklığı görünce çok üzülmüştüm, o kadar para ve emek var sonuçta. Neyse ki böyle güzel insanlar senin gibi buradaki arkadaşlar gibi. Sağ olun hepiniz, testi yapayım tekrar paylaşıcam skoru.

Hocam seni çok çok iyi anlıyorum, bende aynı duygularla bu ayarları öğrendim yoksa öyle ustası falan değilim bu şeylerin.
Senin adına çok sevindim gerçekten güle güle kullan.
Multicore testini de paylaşırsan @StrangerIX daha iyi yorumlar bana göre.
Benim aldığım skor bana yettiği için ayarlarımı değiştirmedim skshjhjjh
Ben kaçtım. :blobdance:

R23 sonuçlarını at da görelim noctuanin heybetini.

Yine AMD'nin bol kepçe voltaj sorunu varmış tahmin ettiğim gibi. Büyük ihtimalle şu an vcore 1.32-.135v civarlarına düşmüştür. Isı probleminiz çözülmüş gözün aydın. Şu an işlemci kaç v çekiyor bakma şansın oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri