Yardım U12A yerine Arctic Liquid Freezer III Pro 360 alınır mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar ben Noctua soğutucu kullanıyorum memnunum. Fakat bazen spike atıyor AC:Odyssey oynarken %100 kullanıma geliyor 105W harcıyor anlık ve 86 dereceye kadar çıkıyor sonra iniyor. Bu normal mi yoksa daha iyi bir soğutucu daha serin tutabilir mi? Almışken en iyisini alayım diyorum Arctic Freezer 360 Pro alsam sıcaklıklar ne kadar fark eder? İşlemci 9800X3D.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka aklımda 420mm var ama emin olamadım sığar mı sığmaz mı.
Kanka kendine sövdürecen şimdi :ROFLMAO:Gungir 8k, başka bir kasa al 420mm yi desteklesin, örnek Lian Li O11D Evo RGB

Işıklı kart desteğine mi tutuldun?

Gaming gecesinde 7k oluyor, zamanın varsa birkaç hafta bekle 7k yapmazlarsa 7.5k yaparlar. Ya da başka 420mm bakak, gerçi sayılı kasa var bu konuda :) Şu an düz fiyatı 9k

Kanka kendine sövdürecen şimdi :ROFLMAO:Gungir 8k, başka bir kasa al 420mm yi desteklesin, örnek Lian Li O11D Evo RGB

Işıklı kart desteğine mi tutuldun?
MSI ekosistemim var ve o destek ... beni bitirdi.

O kasaya 420 sığmaz sığsa zaten msi söylerdi. Inventusun dediği boyut kalınlığıdır.
O zaman 360 devamke.

MSI ekosistemim var ve o destek ... beni bitirdi.

O zaman 360 devamke.
o zaman 360 evet, bende msı başladım, karışık bitirdim. Bari o zaman sıvı soğutucuya msi al. bir de yeni fanları var gördün mü? CES de gösterilen içi dışı ayrı oynayan :ROFLMAO: baya güzeller.

o zaman 360 evet, bende msı başladım, karışık bitirdim. Bari o zaman sıvı soğutucuya msi al. bir de yeni fanları var gördün mü? CES de gösterilen içi dışı ayrı oynayan :ROFLMAO: baya güzeller.
Kanka arcticten 360'dan daha güzel bir önerin varsa MSI açığım :d

hocam bana kalsa sorun olacak bir sıcaklık değil sonuç olarak zaten yaz ayındayız ve sürekli devam eden bir değer olmadığını söylediniz.sadece bi bakım yapılsa fena olmaz gibi macun, toz temizliği vs.

ve
Kanka arcticten 360'dan daha güzel bir önerin varsa MSI açığım :d
İşte o konuda patlarız hatta aksine ben ne zaman msi soğucusuna baksam olumsuz yorum görürüm, gerçi onlar eski modeller şimdi revize ettiler fln.

hocam bana kalsa sorun olacak bir sıcaklık değil sonuç olarak zaten yaz ayındayız ve sürekli devam eden bir değer olmadığını söylediniz.sadece bi bakım yapılsa fena olmaz gibi macun, toz temizliği vs.
Hocam daha yeni NT-H2 kullandım, anlık olarak mesela çevrede falan dolaşırken 105w tüketiyor işlemci ve 86-87 hatta bir kere 90ı gördüm. normalde 70lerde dolaşıyor.

ve

İşte o konuda patlarız hatta aksine ben ne zaman msi soğucusuna baksam olumsuz yorum görürüm, gerçi onlar eski modeller şimdi revize ettiler fln.
Oha bu sadece üst kısma takmak için kasa fanı mı?

Hocam daha yeni NT-H2 kullandım, anlık olarak mesela çevrede falan dolaşırken 105w tüketiyor işlemci ve 86-87 hatta bir kere 90ı gördüm. normalde 70lerde dolaşıyor.

Oha bu sadece üst kısma takmak için kasa fanı mı?
Üst kısma değil her yere, kullanabilirsin normal fan, daisychain. Bir fan daha vardı da bulamadım lanet msi sitesi

Türkçesine girdiğim için bulamıyormuşum :P

Geri